Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRUŽILI DOM DVOJICI DJEČAKA: Bivši ministar je skoro 20 godina u braku sa suprugom s kojom je posvojio sinove

Mirando Mrsić i njegova supruga Diana Sucbah posvojili su dvojicu dječaka.

 Mirando Mrsić i supruga Diana Sucbah posvojili su dvojicu dječaka Izvor: Borna Filic/PIXSELL

Doktor i bivši ministar rada i mirovinskog sustava u vladi Zorana Milanovića, Mirando Mrsić, rijetko se pojavljuje u javnosti u društvu svoje supruge, ekonomistice Diane Sucbah. No krajem prošle godine prošetali su zagrebačkom špicom i tada su pozirali s cvijećem u ruci, a obavljali su i kupovinu namirnica.

 Mirando Mrsić i supruga Diana Sucbah posvojili su dvojicu dječaka Izvor: Robert Gašpert

Par je u braku od 2005. i upoznali su se godinu dana ranije na otoku Mljetu. Oboma im je to drugi brak, a kada su saznali da ne mogu imati djecu, odlučili su posvojiti dva dječaka iz doma za nezbrinutu djecu u Zagrebu.

'Diana i ja vjenčali smo se 2005. godine i, unatoč snažnoj želji da postanemo roditelji, nismo uspjeli prirodnim putem. Tada smo počeli razmišljati o posvojenju i to razmišljanje je zapravo vrlo kratko trajalo. Nismo dvojili i vrlo brzo krenuli smo u postupak posvojenja', ispričao je poznati hematolog za Jutarnji list.

 Mirando Mrsić i supruga Diana Sucbah posvojili su dvojicu dječaka Izvor: MATIJA HABLJAK/PIXSELL

Posvojili su braću Luku i Leona 2010. godine. Par je morao proći proceduru nakon što su se javili svom matičnom centru za socijalnu skrb.

'To je niz testiranja i obrada koje sam očekivala, ali moram priznati da su vrlo neugodne. Nepoznati ljudi očekuju da im istreseš cijelu svoju intimu. No, mi smo htjeli imati djecu. Naglasili smo da nam nije bitno da bude mala beba te kako smo spremni i na starije dijete', ispričala je Diana.

 Mirando Mrsić i supruga Diana Sucbah posvojili su dvojicu dječaka Izvor: Borna Filic/PIXSELL

Dobili su poziv iz centra za socijalnu skrb u kojem su ih pozvali da dođu upoznati dječaka od dvije i pol godine.

'Dogodila se ljubav, odmah, na prvi pogled. Kad sam vidjela Leona, te velike, smeđe, tužne oči, znala sam da je to moje dijete. I on je znao da sam ja njegova mama. To je bila neopisiva emocija, obostrana', otkrila je Diana.

Leon im je rekao da ima godinu dana starijeg brata Luku i za supružnike nije postojala nikakva dvojba oko toga da i njega posvoje. Odmah su predali zahtjev i omogućili dvojici dječaka novi početak te im pružili obitelj.

Povezane Vijesti