Gradonačelnica Samobora Petra Škrobot (34) na Facebooku je objavila fotografiju na kojoj pozira s poduzetnikom Matom Rimcem.

Kako mi je i sam Mate Rimac rekao, nekoć su mu rekli da u Samoboru za njega nema mjesta te je zbog toga naš grad propustio najveću privatnu investiciju u Hrvatskoj povijesti. Sva sreća da je takav način vođenja grada prošlost. Hvala Mate na izrazito konstruktivnom sastanku i veselim se budućim, za grad Samobor izrazito značajnim projektima koji su pred nama!’, napisala je u opis objave.


A prije nego se fotografirala s Rimcem, pozirala je s djedom i bakom koja je proslavila 82. rođendan.

Moja baka… Danas su joj 82. Draga moja, neka ti je najsretniji… Deda će ubrzo 92, a njih dvoje su u braku 62 godine… Da, 62 godine su zajedno. U životu nisam vidjela par koji se toliko međusobno uvažava, cijeni, poštuje… Toliko skromni i toliko jednostavni… Blagoslov je što smo zajedno i imamo priliku proslaviti… Hvala ti živote, srce mi se smije…’, napisala je u opis objave.


Ova mlada gradonačelnica nedavno se našla u središtu pozornosti nakon što je na društvenoj mreži objavila uvrede i prijetnje koje dobiva otkako je 2021. došla na čelo grada.

Petra Škrobot je gradonačelnica Samobora
Boris Scitar/PIXSELL 

'1. „Nemoj se pravit blesavija nego kaj jesi. Smjenil sam ja puno gradonačelnika pa tak bum i tebe.“

2. „Di je ona debela kravetina da joj ja objasnim neke stvari.“
3. „Tako mlada, a imaš pokvareni pogled, je li te imalo sram da tako prljavo igraš, tako su te otac i mati naučili i odgojili i ti bi meni gaće krojila spodobo, dati će mi bog prostora da porazgovaram s tobom, a dužna si mi neke odgovore pred javnošću.“
4. Spodoba, obući se ne znaš, da si kuharica znojila bi se previše, mislim da niti muškarca ne usrećiš u krevetu, lijena si i gegaš se kao raca kod mlake u Domaslovcu, odi, odi čim dalje to bolje, iritiraš me bolje nego ciganka koja bi mi gatala'.

I ovo su samo neke izjave, komentari, poruke koje su mi upućene. Zašto sam danas odlučila ovo podijeliti s vama? Razlog su moji roditelji, brat, baka, djed, prijatelji’, napisala je među ostalim.