Bivši političarGordan Maras na Facebooku se opet raspisao o kaznama za nepropisno parkiranje.

Ne želim biti dosadan, ali danas sam susreo komunalne redare kako ispisuju kazne mojim susjedima za parkiranje na zelenoj površini. Ispisali su ih ponovno desetak. Pokušao sam im objasniti u čemu je problem, ali uzalud. Ja sam imao sreće što danas nisam stao na mjesto koje je predodređeno da dobije kaznu. Želim vam sa par slika dočarati situaciju u kojoj mi živimo i parkiramo da vidite da nismo divljaci i da komunalno redarstvo ima u mojoj ulici desetak mjesta na kojima će uvijek ljudima ostaviti kaznu jer parking mjesta nisu sukladno zakonskim propisima dovoljno dugačka (5m)’, napisao je i dodao:

1. Prva slika pokazuje automobil koji je prednjim kotačem zahvatio zemlju jer da nije stražnjim djelom automobila bi ostao na prometnici.
2. Revni komunalni redar mu je ostavio kaznu pod vjetrobranskim staklom (700 HRK).
3. Automobili, od kojih je lijevi kažnjen najnormalnije stoje na parking mjestima koja nisu obilježena i koja nisu dovoljne dužine za okomito parkiranje.
4. Tipsko parkirno mjesto za kaznu gdje vidite da je trag guma takav da svi automobili koji ovdje stanu zahvate zemlju, ali to ne sprečava komunalne redare da im konstantno pišu kazne.
5. Oznaka ZG parkinga da se u našoj ulici parkira okomito.

Molim nadležne da prestanu maltretirati građane naše ulice. Tomislav Tomašević unaprijed zahvaljujemo’.

Gordan Maras je bivši političar
Facebook 

Inače, Maras je nedavno također dobio kaznu za nepropisno parkiranje.

Dobio sam kaznu Zg komunalnog redara da sam parkirao auto na zelenoj površini???? Inače auto je na regularnom parkingu Zg parkinga za koji imam mjesečnu kartu. Na parking mjestu postoji željezna ograda koja odvaja parking mjesto od zelene površine i drveta. Zahvatio sam prednjim kotačem doslovce 5 cm zemljane površine. Možda je problem što sam dotakao živicu ispred sebe, ali da nisam auto bi mi ostao isturen na cestu. Ovo je zbilja da ne vjeruješ i bolje bi im bilo da slikaju smeće po našoj ulici kojeg ima koliko hoćeš, a ne da maltretiraju građane. Strašno mi je to, kao da namjerno provociraju. Bravo Tomislav Tomašević!’, napisao je tad.