Bivši ministar zdravstva i nekadašnji župan Ličko-senjske županije, Darko Milinović, zaljubljenik je u motocikle i već godinama uživa vrijeme provoditi na stazi na Grobniku.


Sada se na Facebooku pohvalio kako je otvorio sezonu na Grobniku te je objavio nekoliko fotografija na kojima pozira u moto kombinezonu.

Napokon... Emil, Ivan i ja otvorili sezonu na Grobniku. Nakon 4 mjeseca pauze odmah "skinuo" 1.38’, stavio je u opis objave.


Pratitelji su ga pohvalili.

Bravo, svaka čast’, ‘Pravi aktivni sportaš i mladenački izgled’, ‘Slušaj, ovi moji motoristi kažu da te ni pogledom ne mogu stići’, pisali su mu.

Darko Milinović je zaljubljenik u motocikle
Patrik Macek/PIXSELL 

Inače, Milinović je nedavno otkrio što ga je naljutilo. Objavio je video iz automobila u kojem se vozi po neasfaltiranoj cesti koja vodi prema groblju.


'Idete obići svoje najmilije na groblje, naravno TUŽNI ste, a kad ovo vidite BIJESNI ste!!! Gledam već 5 godina i mislim uredit će ovu SRAMOTU. Idem pokazati možda se trznu. Ovakav pristup je sramota, pljuvanje po ljudskom dostojanstvu, omalovažavanje. Siguran sam da ovako nešto NEMA NIGDJE u Hrvatskoj, ali ima u Gospiću. GRADONAČELNIČE obećavali ste brda i doline pa dajte bar pokojnicima da imaju mir i spokoj da ih ne uznemirava lupanje auta kad nailaze na rupetine koje ste nam podarili... POGLEDAJTE', napisao je tada.