Nakon što je sud vratio sinaSeverini, oglasio se Davor Bernardić.

Hvala Bogu! Ima pravde za dobre ljude, i to baš na Aleksandrov rođendan!’, napisao je na Instagramu.

Davor Bernardić o Severini
Instagram 

Ovo mu nije prvi put da je podržao pjevačicu. Političar je u siječnju, nakon odluke Vrhovnog suda kojom je poništena presuda Županijskog suda u Splitu te je vraćeno skrbništvo Milanu Popoviću, u Saboru govorio o slučaju Severina.

Severina sa sinom
Instagram 

Odluka Vrhovnog suda da se dijete vraća ocu pokazuje svu pravosudnu kaljužu. Kakvo je to pravosuđe koje je uopće u prvom postupku donijelo presudu da se dijete dodjeljuje ocu, bez da majka sudjeluje u skrbništvu i odgoju? To nije normalno. I to pokazuje da ama baš nitko nije zaštićen od nepravde ako s druge strane stoji velika količina novca ili političkog utjecaja. I pokazuje još nešto... Koliko god se busali o prsa da su i naša zemlja i naše institucije nezavisne, očito nismo svoj na svome. Svatko izvana s vrećom novca može utjecati na procese i odluke u Hrvatskoj’, rekao je tad.

Davor Bernardić je poznati hrvatski političar
Story press 

Podsjetimo, Županijski sud je na svojoj sjednici održanoj 6. veljače ove godine praktično ponovio svoju prijašnju pravomoćnu odluku po kojoj su otac i majka 12-godišnjeg dječaka dužni 'roditeljsku skrb obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno'. Ponovno je odlučeno da će dječak naizmjenično živjeti s majkom i ocem, po 14 dana mjesečno, i to na njihovim adresama u Zagrebu.