Kontroverzna saborska zastupnicaMarijana Petir na Facebooku je podržala Baby Lasagnu koji je pobijedio na Dori s pjesmom ‘Rim Tim Tagi Dim’ i u svibnju će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu u Malmu.

Baby Lasagna svojom pjesmom promovira život na selu i poziva mlade da ostanu u Domovini. Važna poruka za Hrvatsku, ali i za Europu! Želim mu uspjeh na Euroviziji 2024.’, napisala je.

Ona nije jedina političarka koja je podržala Lasagnu. Saborska zastupnica Marijana Puljak također je oduševljena pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim'.

Ja sam tim Rim Tim Tagi Dim. Priča o tome kako veliki dečko odlazi od kuće i nema povratka… je sljedeći pobjednik Eurosonga!’, napisala je na Facebooku uz tekst njegove pobjedničke pjesme.

Podsjetimo, HRT je Baby Lasagnu držao kao rezervu te je upao na Doru nakon što je pjevačica Zsa Zsa odustala od natjecanja.

Mladi istarski glazbenik pravog imena Marko Purišić od publike je dobio nevjerojatnih 247 bodova. Nakon njegove uvjerljive pobjede Hrvatska je skočila s trećeg na drugo mjesto na kladionicama.