Zbog ljubavi je iz Kalifornije došla u Hrvatsku: Ovako izgleda zgodna Amerikanka koju je oženio naš ministar

Političar je 10-ak godina živio u Americi, gdje se obrazovao i tamo je upoznao suprugu.

Patrik Macek/PIXSELL

Novopečeni ministar turizma i sporta, Tonči Glavina, u braku je sa zgodnom Amerikankom Tracey Allison Glavina, koja dolazi iz San Diega u Kaliforniji. Političar je 10-ak godina živio u Americi, gdje se obrazovao i tamo je upoznao suprugu koja se zbog ljubavi iz Kalifornije doselila s njim na Klis, gdje i danas žive.

Par ima dvoje djece, a u rujnu 2020. proslavili su 10. godišnjicu braka.

'Danas nam je 10 godina od kada smo se prid Bogom i ljudima uzeli. A prije toga je ona prišla s jednog kraja svita na drugi da budemo zajedno. Žena, majka i moja kraljica Tracey Allison Glavina. Sritna ti jubilarna godišnjica braka ljubavi!’, napisao je ministar tad u opis fotografija s vjenčanja.

Inače, on je vlasnik luksuzne vile s pet zvjezdica u Klisu. Kuća s okućnicom je 2021. kategorizirana kao kuća za odmor pet zvjezdica te se kao takva nudi na turističkom tržištu i ostvaruje prihode.

Booking.com 

'I moja supruga Tracey i ja smo turistički profesionalci i konačno smo izgradili našu vilu iz snova. Toliko uživamo u Klisu i njegovoj netaknutoj prirodi da imamo i svoje malo imanje. Uzgajamo organsku hranu i puno voćaka. Proizvodimo i vlastito nagrađivano maslinovo ulje i vlastito vino', navodi Glavina na Booking.com.

Fotografije luksuzne vile Tončija Glavine pogledajte u galeriji: