KERUM JE ZBOG FATALNE FANI JAVNO PRIZNAO PRELJUB: Imaju troje djece, a nije jedini koji se zbog nje razveo

Ljubavna priča Željka Keruma i Fani Horvat je i više nego turbulentna.

Dusko Jaramaz/PIXSELL

Život bivšeg splitskog gradonačelnika Željka Keruma (62) oduvijek je pod povećalom javnosti, a posebno su se pratili njegovi ljubavni skandali.

Mnogi se sjećaju kad je 2009. šokirao domaću javnost i priznao da je već nekoliko godina u vezi s 24 godine mlađom Fani Horvat iako je tada još uvijek bio u braku s Ankicom Kerum.

Ivo Cagalj/PIXSELL 

S Fani se krenuo viđati još 2004. godine, a kada je u emisiji na TV Dalmaciji progovorio o njihovoj vezi, Fani je već bila trudna četiri mjeseca. Bio je to prvi put da je političar na televiziji priznao preljub.

'Ne želim povrijediti ni djecu, ni suprugu, ni rodbinu, ali moram to ovako kazati: napuštam suprugu. Pet godina sam u ljubavnoj vezi s mladom Fani Horvat s kojom očekujem i dijete', rekao je Kerum i svojim riječima šokirao sve prisutne i gledatelje.

Hrvoje Jelavić/PIXSELL 

Njegov bivši prijatelj jednom je prilikom otkrio da je Fani zbog Željka prekinula vezu s oženjenim i imućnim dalmatinskim poduzetnikom.

'Te 2005., tada 21-godišnja Fani Horvat upravo je bila prekinula ozbiljnu vezu s također oženjenim i veoma imućnim dalmatinskim poduzetnikom, otprilike Kerumovim vršnjakom. On joj je kupio automobil i rastao se zbog nje, no Fani ga je ostavila zbog Keruma', ispričao je za Jutarnji list.

Facebook 

Fani i Željko su prvog sina Franu dobili u ožujku 2010, a kasnije su dobili i sina Zvonimira te kćer Eleonoru. Vjenčali su se 2013. u Rimu. Iz prvog braka Kerum ima još dvoje djece - kćer Nevu i sina Joška.

MILAN SABIC/PIXSELL 

Fani i Kerum danas žive na splitskim Mejama u luksuznoj vili, a ponekad ih se može vidjeti zajedno u javnosti. Tako su snimljeni u lipnju prošle godine, kada su glasovali na prijevremenim izborima za gradonačelnika Splita.

Dusko Jaramaz/PIXSELL 

Plavokosa Fani svoj je glas dala u elegantnoj bijeloj haljini uskog kroja sa zlatnim detaljima, dok je Željko na glasovanje došao u bijelim hlačama, plavoj košulji i šeširu.

MIROSLAV LELAS/PIXSELL 

Također, bračni par je snimljen na splitskoj rivi u listopadu prošle godine, a ekskluzivne fotografije objavio je Story.

Story 

Snimljeni su u kafiću s djecom, a kao i uvijek, isticala se elegantna Fani koja je nosila plavu haljinu, bijeli sako i mokasinke.