Maras opleo po HRT-u: 'Sramotno, dao nam je voditeljicu koja pojma nema o sportu do te mjere da je...'

Bivši političar poznat je po tome da komentira aktualnosti.

Facebook

Gordan Maras na Facebooku je čestitao strijelcu Miranu Maričiću na osvojenoj bronci na Olimpijskim igrama u Parizu, a zatim je opleo po HRT-u.

'Čestitke Miranu Maričiću na prvoj medalji za Hrvatsku na OI u Parizu. Fantastičan je to uspjeh i činjenica da je naš drugi predstavnik Gorša bio šesti pokazuje da smo svjetska velesila u ovom sportu. Jedino što nije u skladu sa tim uspjesima je prijenos HRT Sporta koji nam je dao voditeljicu koja pojma nema o sportu do te mjere da je htjela završiti prijenos i podijeliti medalje prije nego što su natjecatelji ispucali zadnja dva hica', napisao je.

'Nakon toga HRT nas je ostavio bez da znamo tko je pobjednik natjecanja jer su se odmah prebacili na rukomet kako bi ispratili poraz naših. Kao da smo sami na svijetu i na kraju nismo vidjeli kulminaciju tog natjecanja. Pravi olimpizam naše HRT ekipe iz Francuske. Sramotno za HRT. Svaka čast našim strijelcima na prvoj medalji!', dodao je.

Facebook 

Bivši političar poznat je po tome da na društvenoj mreži komentira aktualnosti i dijeli trenutke iz svog privatnog života.