HRGA OTKRILA ZA KOGA JE GLASOVALA U 'PLESU SA ZVIJEZDAMA': 'Shvatila sam da je nevjerojatno drag dečko'

Novu epizodu 'Plesa sa zvijezdama' nije propustila ni Mirjana Hrga.

IGOR SOBAN/PIXSELL

Sinoć je emitirana treća epizoda ‘Plesa sa zvijezdama’ koju je gledala i Mirjana Hrga. Na Facebooku je otkrila za koga je glasovala.

Josip Regović/PIXSELL 

Dakle, mislim da sam podjetinila. Gradonačelnik Svete Nedelje frajerski dočeka plesačicu u naručju. Ja oduševljena, ma reko, ajde prvi put u životu nazovi! I to je to. Ali onda mi Ples sa zvijezdama proširi vidike jer shvatim da je nevjerojatno drag dečko Fran, moje gore list! Dovoljno i za drugi poziv! I tako, ide večer, a ja se u Osoru uz kamin i ples ludo zabavljam’, napisala je u opis fotografije natjecatelja Frana Lauša.

Facebook 

Ovo nije prvi put da Hrga komentira ‘Ples sa zvijezdama’. Ranije joj se nije svidjelo što je natjecatelj Dario Zurovec (Gradonačelnik Svete Nedelje) dobio ocjenu 2 od Marka Cibocija.

Dražen Kokorić 

Gledam Ples sa zvijezdama. Nastupa gradonačelnik Sv. Nedelje. Uspješan i simpatičan. Potez hvale vrijedan. Normalan. Narodski. I što se dogodi? Čovjek otpleše, lijepo. I onda - ajde ostali članovi žirija - ali jedan, nakon što ga nagrdi ne biranim riječima, spuca mu ocjenu 2. Ma daj! E, to me nervira. Ako je političar, nije otirač i nije razlog da demonstriraš svoju (ne)moć i ispadaš "frajer" tamo gdje ne treba. I takve sitne budalaštine ne daju nam van iz vrtloga društvene negative’, napisala je tad.