LJUBAV NAKON RAZVODA: Vili Beroš u izlasku sa samozatajnom suprugom na kojoj su bili pogledi

Ministar zdravstva Vili Beroš poveo je samozatajnu suprugu Jasminku na premijeru baleta 'Spartak'.

Saša Novković

Balet Spartak Arama Hačaturjana sinoć je premijerno izveden u zagrebačkom HNK u koreografiji i režiji Jiříja Bubeníčeka u koprodukciji s riječkim HNK-a Ivana pl. Zajca.

Premijerna publika ovacijama i dugotrajnim aplauzom zadivljeno je ispratila ansambl i kreativni tim a oduševio je i orkestar Opere pod ravnanjem maestra Valentina Egela.

Saša Novković 

Među uzvanicima bila su brojna poznata lica iz društvenog i političkog života, kao i ministar zdravstva Vili Beroš sa suprugom Jasminkom koju rijetko viđamo u javnosti.

Podsjetimo, bračni par Beroš ima dvoje djece, 21-godišnju Lauru koja studira pravo i 19-godišnjeg sina Adriana, dok Jasminka iz prvog braka ima 33-godišnju kćer Lanu.

Robert Gašpert  Vili Beroš s obitelji

Jasminka je Vilija upoznala davne 1992. godine i to koju godinu nakon razvoda, a osam godina kasnije par se vjenčao u crkvi svete Katarine u Zagrebu. U to vrijeme, Beroš je bio mladi liječnik na specijalizaciji u Vinogradskoj bolnici, a tamo je palo upoznavanje. Već nakon prve kave je zaiskrilo među parom, a ljubav traje i danas.

Robert Gašpert 

'Moja supruga je izrazito poštena osoba i inzistira da na tim načelima funkcioniramo u obiteljskom skladu. Kaže mi da bih ponekad trebao smiriti svoj južnjački temperament. Iz obiteljskog sklada crpim snagu za daljnji rad. Kći, koja je starija i studira pravo, je blagi kritičar i na tome joj, kao i svim ljudima koji me kritiziraju, zahvaljujem, a sin mi je bezrezervna i najveća podrška', rekao je jednom za 24sata.