OVAKO JE MILANKA OPAČIĆ IZGLEDALA PRIJE 15 GODINA: Tad je snimljena s kćeri koja je izrasla u pravu ljepoticu

Milanka Opačić se 2008. pojavila na otvorenju fitness centra, a na event je povela kćer Lanu.

Robert Gašpert

Osvanula je stara fotografija bivše ministrice socijalne politike i mladih, Milanke Opačić (54). Ona se sad već davne 2008. pojavila na otvorenju fitness centra koji je otvorila pjevačica Indira Levak

DAVOR PUKLAVEC/PIXSELL 

Bivša političarka je prije 15 godina na event u Zagrebu povela kćer Lanu koju je posvojila kao dvoipolgodišnju djevojčicu.

Ona danas ima 23 godine te je izrasla u pravu ljepoticu, a Opačić je u ekskluzivnom intervju za magazin Story prošle godine, među ostalim, progovorila o procesu posvojenja.

Robert Gašpert 

‘Slučaj je bio možda malo specifičan u odnosu na druge. Većina ljudi prvo iskoristi sve mehanizme kao što su trudnoća ili potpomognuta oplodnja pa posvojenje dolazi kao posljednja opcija. Ja sam išla potpuno drukčijim putem, odnosno posvojenje nije bila opcija za mene u tim godinama. No bavila sam se humanitarnim radom i postala sam volonter u dječjem domu. Lanu sam izvodila van sve dok mi u jednom trenutku teta nije došla i rekla: “Oprostite, mislite li vi što s njom? Njoj je sve teže vraćati se ovamo.” U tom razdoblju mog volontiranja mi smo se povezale i njoj je bilo teško kad sam je vraćala u dom. Tada sam počela razmišljati o posvojenju. Pokrenula sam cijelu proceduru, koja je bila vrlo osjetljiva i zbog posla kojima sam se bavila. Puno je tu administracije i prepreka, ali svima koji su tražili moj savjet rekla sam da treba biti uporan. Donijeti odluku o posvojenju nije jednostavno, ali svi koji žele dijete, a ne mogu ga dobiti neka krenu tim putem, jer imati dijete je nešto najljepše na svijetu’, ispričala je i dodala:

Robert Gašpert 

‘Bilo mi je teško kada sam posvojila Lanu. Mislila sam da je dijete već dovoljno propatilo i da je ne trebam izlagati medijima. To, nažalost, nije moglo proći bez medijske buke. Zaštitila sam je koliko sam mogla, kao što je fotografiranje s leđa i slično. No to je sve bilo dosta mučno i njoj i meni. Sav taj šušur nije nam trebao, a njoj su u tom trenutku trebali mir i stabilnost. Doživjela je veliku promjenu i nismo imale mira, ali iz svega smo isplivale i Lana danas fotografije iz tog razdoblja gleda nekim drugim očima, kao uspomenu na važno razdoblje u svom životu’.

Robert Gašpert 

Opačić je godinama u sretnoj vezi s 10 godina mlađim dečkom Nemanjom, a tad smo je pitali kako je on prihvatio njezinu kćer.

Tomislav Miletić/PIXSELL 

Bolje da pitate kako je Lana prihvatila Nemanju. Kad je bila mala, često me pitala hoću li naći nekog stričeka i što će ona onda. Puno sam puta objašnjavala toj glavici da, sve i da nađem nekog, ljubav prema njoj je neupitna i ja sam zauvijek njezina majka koja će se o njoj brinuti. Nemanja je došao u naš život kad je Lana već bila dovoljno zrela da s njim ostvari prijateljski odnos. Nekad se svi troje zaigramo pa moja majka kaže da se osjeća kao da ima troje djece’, rekla je.