ZAVIRITE U LUKSUZNI DOM MLADOG POLITIČARA: Prozvali su ga 'kraljem raskoši', a njegovu kuću 'bosanskim Versaillesom'

Draško Stanivuković našao se u fokusu javnosti zbog svoje obiteljske kuće koja je jedan od najfotografiranijih objekata u Banjoj Luci.

Instagram

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković ima samo 30 godina, a jedan je od najpoznatijih političara na ovim prostorima te je više puta punio medijske stupce.

Mladen Dragojlovic / Alamy / Alamy / Profimedia 

U fokusu javnosti našao se 2020. i to zbog svoje obiteljske kuće koja je jedan od najfotografiranijih objekata u Banjoj Luci. Kuća u kojoj gradonačelnik stanuje u vlasništvu je njegova oca koji se bavi privatnim biznisom, a nalazi se u naselju Petrićevac, javlja Blic.

Brojni mediji pišu da Stanivukovići 'hodaju po zlatu', što potvrđuju i razne fotografije i objave izvođača radova. Naveli su da su u kuću ugrađeni i mozaici od čistog 24-karatnog zlata. Stanivukovića se zbog toga naziva 'kraljem raskoši', a njegovu kuću su prozvali 'bosanskim Versaillesom'.


Ovaj političar ranije je rekao da je vila njegove obitelji otvorena za sve koji žele snimiti video ili se u njoj fotografirati povodom neke prigode. Tako se u njoj zabilježilo oko 50 matura, 70 rođendana, 30 vjenčanja, dvoje zaruka te su snimljena tri spota.