DALIJA OREŠKOVIĆ POKAZALA PISMO KOJE JE DOBILA: 'Kakva glupača u Saboru, izgledaš kao očerupana kokoš'

Dalija Orešković na Twitteru je objavila pismo koje je dobila iz Australije.

IGOR KRALJ/PIXSELL

Saborska zastupnica Dalija Orešković na Twitteru je objavila pismo koje je dobila s drugog kraja svijeta od nepoznate osobe.

S vremena na vrijeme, isti rukopis pošalje jedno ovakvo pisamce - nećete vjerovati, iz Australije. Ponekad u Sabor, ponekad na neku drugu adresu, uloži truda, potroši na poštarinu. Ali nikako da skupi hrabrosti da si ime i prezime napiše, junačina polupismena’, napisala je.


A evo koji je sadržaj pisma.

Teta Orešković. Kakva glupača u Saboru izgledaš kao očerupana kokoš kad je izvade iz vruće vode. Karamarko još čeka na tvoj odgovor. Ti tražiš odgovor od vladajućih, možeš se samo sramiti, ti i ta tvoja debela prijateljica Taritaš koja jedva hoda po Saboru. Za nju je dobar posao u Gavriloviću da reklamira gulaš jer kad otvori usta kao slavonska svinja. Za tebe najbolje da nađeš partnera koji će te zadovoljiti jer kad si u Saboru puna si ida i bjesnoće’, napisao je anonimni pošiljatelj te dodao:

MARKO LUKUNIĆ/PIXSELL 

Srami se napadati stranku koja nešto radi. Nastavi suportirati slučajnog šmrkavca Milanovića. Fino od vas koji ste dali Ukrajini podršku, Ukrajina je pomagala u Domovinskom ratu. Vi neki zastupnici kojih vas ima dosta još uvijek čeznete za petokrakom. Možete se samo sramiti. Ponovno nađi nekoga da te opali da ne budeš bijesna toliko. Za dom spremni’.

IGOR KRALJ/PIXSELL 

Komentara ispod ove objave nije nedostajalo.

Lako je toj osobi laprdati iz tamo, gdje nema ni H od HDZ-a i ostalih inicijala.. Vjerujem da Vas te nekulturne žvrljotine ne sekiraju previše’, napisao je jedan pratitelj, a Dalija mu je odgovorila: ‘Ne, ne sekira. Takvih i sličnih poruka primam i preko društvenih mreža i na razne načine, ali ovaj me fascinira jer s te udaljenosti, s drugog kontinenta prati i ima pik na Anku Mrak Taritaš i mene. Treba to napisati, pa otići na poštu, pa čekati da pismo stigne do RH...’.


To mu je psihijatar sugerirao kao terapiju. Izbacuje loše emocije preko papira. Nemojte uzeti za zlo. Čovjek se liječi’, redali su se komentari.

Ne uzimam za zlo. Kako se ono kaže, Bog mu dao sreću, zdravlje…’, zaključila je Orešković.