KOLINDA ODUŠEVILA NOVIM IMIDŽEM: Progovorila je o predrasudama i povratku u politiku

S obzirom na to da mnogi u Hrvatskoj priželjkuju njezin povratak u politiku, Kolinda Grabar-Kitarović otkrila je ima li takve ambicije.

profimedia/screenshot RTL Direkt

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović gostovala je u RTL Direktu povodom Dana žena. Javila se iz Pariza i pokazala novi imidž s obzirom na to da je raspustila kosu, što nemamo priliku često vidjeti. Također, još jednom je oduševila zavidnom vitkom figurom koju je stesala otkad je otišla s Pantovčaka.

screenshot/RTL Direkt 

S obzirom na to da mnogi u Hrvatskoj priželjkuju njezin povratak u politiku, otkrila je ima li takve ambicije.

Da li neki priželjkuju to je stvar osobnog izbora. U ovom trenutku nemam nikakvih ambicija po pitanju unutarnjo-političke scene, ali i dalje gajim velike ambicije da za hrvatsko društvo i državu napravim što je bolje moguće. Pa i moje sudjelovanje na Investicijskom samitu sutra u Parizu u tom je pravcu’, poručila je.

Facebook 

Na pitanje nedostaje li joj politika, kratko je odgovorila: ‘Ne’.

A evo što je rekla misli li da je kao predsjednica bila žrtva predrasuda i da je se procjenjivalo na temelju izgleda, ne sadržaja.

Facebook 

Apsolutno, nikada nećete čitati kao prvu vijest nekog državnog posjeta što je obukao neki predsjednik države ili vlade. Jesam li bila žrtva? Neću to reći. Nikad se ne želim smatrati žrtvom, svatko od nad odgovara za ono što radi i svatko je kovač svoje sudbine. Ali da sam se susretala s ogromnim predrasudama, jesam. Pokušala sam to mijenjati koliko sam mogla. Nekako očvrsnete, naučite se nositi’, objasnila je.