Kći poznatog sesvetskog tajkunaMarijana Šarića, Lucija Šarić Lončarek, na Instagramu je podijelila snimku na kojoj pjevačica Seka Aleksić govori: 'Rođena sam 23. travnja 1981. godine u Zvorniku u Bosni, bik sam u horoskopu'.

Lucija Šarić je oduševljena jer je pjevačica Seka Aleksić u horoskopu bik
Instagram 

'Oduvijek najdraža, a sada još draža. Realno, što bi drugo bila nego bik', napisala je Lucija koja je također u horoskopu bik.

Lucija Šarić je kći tajkuna Marijana Šarića
Instagram 

Ona je vlasnica i direktorica Medicinsko estetskog centra u Zagrebu, a nedavno se raspisala o tome što znači imati vlastiti posao.

Lucija Šarić je kći tajkuna Marijana Šarića
Instagram 

'Odradi smjenu (jer neke stvari ti radiš najbolje), Fina/banke, zapošljavanje/intervjui, konstantna briga i fokus 0/24, stalno rješavanje međuljudskih odnosa/psiholog po potrebi, vođenje društvenih mreža, direktor, osobni kupac, domar po potrebi/stručnjak za uređenja', napisala je i dodala: 'Trenutno nas je sve zajedno 18 u timu, da nema Marka već bih odavno pukla'.

Lucija Šarić se raspisala o tome što znači imati vlastiti posao
Instagram 

Luciju je javnost upoznala prije nekoliko godina kad se natjecala u popularnom showu 'Život na vagi'. U rujnu 2022. udala se za dugogodišnjeg dečka Marka Lončareka.