Poduzetnica Iva Todorić na Instagramu je otkrila što je doživjela kad se vraćala iz restorana.

U restoranu sinoć 4 svadbe i na izlasku ja hodam, a pred mene padne na pod nešto... Dignem, a ono poruka na #srculence. Stajala je kraj mene djevojčica koja je sve to gledala, ja ga dignem i vratim jer shvatim da je njeno nakon što sam ga uslikala, a ona mi kaže: "Za vas je, meni je ispalo , ali vas je razveselilo"’, napisala je u opis fotografije srca s porukom: ‘Ljubav nikad ne prestaje!’.

‘A onda sam došla nazad u stan kod moje Ivone i pomagala da pospremi igračke od cura, prvo što je bilo ispred mene je ovo’, dodala je u drugoj objavi.

Iva na Instagramu ima profil koji se zove ‘srculence’, a nas je zanimalo kako je nastao taj naziv.

Nastalo je tako da sam ja davno bila bolesna, imala sam problema sa srcem i kad sam ozdravila počela sam viđati srca. Tako je sve krenulo, to je sad preduga priča za ovo, ali ono što je od toga nastalo je predivno, da imam banku ljubavi s preko 30 tisuća srca koje su mi drugi ljudi poslali. Kad ugledaju negdje srce, sjete se mene i moje banke ljubavi i šalju mi srculence. To je meni najveća nagrada koja mi se može desiti, da sam njih uspjela dovesti do toga da kad netko vidi srce, sjeti se mene, nema ništa ljepše od toga’, ispričala nam je jednom prilikom.