Poduzetnik Josip Radeljak Dikan na Facebooku je podijelio snimku pod nazivom: ‘Jurčević žestoko udario po Plenkoviću i HDZ-u: ‘Zbog Plenkovićeve korupcije će nestati HRT’’.

'Dragi prijatelju, počele su napokon padati teške riječi za koje, poznavajući te, ne sumnjam da su potpuno istinite! YU-HRT TREBA POTPUNO RESETIRATI I OSNOVATI NAPOKON POTPUNO HRVATSKI TV PROGRAM!!!', napisao je Dikan.

On je poznat po tome da komentira aktualnosti, a nedavno je podijelio naslovnicu jednih novina na kojoj piše: ‘Zastupnik mađarske manjine u Saboru pokušat će rušiti Plenkovića ako se suprostavi mađarskim pretenzijama za preuzimanje 33.000 hektara hrvatskog poljoprivrednog zemljišta’.

Sada će nam zaista trebati Božja pomoć!!? Kobna skupina osmorice "manjinaca" vođena domoljubom drugom Prpavcem, lako bi mogla "stati glave" opstanka Hrvatske države!!! I nije nam dosta (poslije osamostaljenja), opasnog insistentnog "srpskog sveta" i njihovog SPC-a!!? Eto sada Ugarske opasnosti, koja iznova vreba na već osvojenu - prvo energetiku, sada obradivu zemlju, a odmah sutra i obale Jadranskog mora!???’, poručio je poduzetnik.