Mlađa kći Bernieja i Slavice Ecclestone, Petra Ecclestone, na Instagramu je objavila snimku na kojoj njezina kći Minnie na laptopu gleda fotografije svoje braće.

Minnie pregledava fotografije svoje starije braće dok su bili mali. Nevjerojatna sjećanja na moje slatke dječake. Sada molim vas prestante rasti’, napisala je.

Objavu joj je komentirao i njezin suprug Sam Palmer koji je stavio emotikone srca. Podsjetimo, bogata nasljednica je od 2011. do 2017. bila u braku s kontroverznim bogatašem Jamesom Stuntom, a zajedno su dobili troje djece - kćer Laviniju te blizance Andrewa i Jamesa. U srpnju 2022. udala se za Sama Palmera. Par se zaručio 2018., a 2020. dobili su kćer Minnie.

Petra Ecclestone i Sam Palmer u braku su od 2022.
Instagram 

Nedavno je čestitala rođendan svom mužu.

Sretan rođendan mom najboljem prijatelju, mojoj stijeni i srodnoj duši Samu Palmeru. Ti si najbolji suprug i otac i tako sam sretna što te imam u svom životu. Nikad nemoj prestati biti ti.. tako si brutalno iskren i izravan i to je jedna od mnogih stvari koje volim kod tebe. Hvala ti što se zbog tepe opet smijem.. Zauvijek sam ti zahvalna na ljubavi koju si mi pokazao kad mi je bila najpotrebnija. Volim te više danas nego jučer i obećavam da ću te voljeti svaki dan’, napisala je u opis njihovih zajedničkih fotografija.