Supruga pjevača Sandija Cenova, odvjetnica Ilina Cenov, na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u haljini koju je platila samo tri eura, a uskladila ju je s torbom, sandalama i sunčanim naočalama.

'Iako nam je ljeto zakucalo, ja uvijek i zauvijek u jesenskoj paleti... Zvijezda outfita je triftana haljina iz Barcelone, koštala je ravna 3 eura... Torba je izvorno s početka dvijetisućitih, ostalo je kao novo, ali isto od višesezonskog nosanja...', napisala je među ostalim.

Ilina Cenov pozirala u bundi i trapericama
Instagram 

Zahvaljujući svome originalnom modnom stilu, koji uvijek obiluje zanimljivim detaljima i posebnim komadima, Ilina je česta meta modnih fotografa tijekom šetnji centrom Zagreba. Na Storyjevim HOF partyjima redovito je nosila haljine iz second hand dućana Ulični ormar.

Ilina i Sandi Cenov godinama su u braku
Robert Gašpert 

'Bombardiranjem must have komadima potiče nas se na kupnju odjeće koja nam ne treba, upitne ili nikakve kvalitete, novcem koji nemamo. Kao svojevrstan otpor tome pojavljuje se upravo second hand i vintage lifestyle. Nažalost, individualnost je kod nas još prilično rijetka, što je vidljivo u šetnji gradom. Žao mi vidjeti da mlade djevojke često nemaju dovoljno hrabrosti za modnu igru. Čast iznimkama', rekla nam je jednom prilikom.