Supruga bogatog meksičkog poduzetnika i milijunaša Rickyja Andradea, Linda Andrade, na Instagramu je objavila snimku pod nazivom: ‘Stvari koje moja milijunaška beba treba’.

Jedino se može voziti u Dior dječjim kolicima od 7000 dolara, nosi samo dizajnersku odjeću, ne ide u parkove niti trgovine igrački, nego samo u restorane s 5 zvjezdica i muzeje, sve fotografije za bebu su isključivo profesionalne’, napisala je među ostalim.

Komentara ispod njezine objave nije nedostajalo. Skandalozna Linda poznata je po tome da na društvenim mrežama redovito pokazuje kako izgleda život žene milijunaša, a nedavno je objavila video pod nazivom: ‘Koliko novca sam potrošila na svoju bebu’.

Vjerojatno nikad niste vidjeli zlatnu dudu pa ću vam je sad pokazati – potrošila sam 3000 dolara na ovu zlatnu dudu’, napisala je.

Linda Andrade kupila je zlatnu dudu za svoju kćer
Instagram 

U nastavku je otkrila da su ona i muž potrošli 20 tisuća dolara na kolekciju torbi za njihovu kćer i šest tisuća dolara na Dior dječja kolica.

Linda Andrade kupila je Dior dječja kolica za svoju kćer
Instagram 

No ni to nije sve.

Potrošli smo 30 tisuća dolara na njezinu prvu kolekciju Tiffany nakita. Njezin nakit mi je tako važan, više od njenog obrazovanja iskreno’, poručila je Linda.

Linda Andrade kupila je Tiffany nakit za svoju kćer
Instagram 

Fotografije Linde Andrade pogledajte u galeriji:

Instagram Linda Andrade