Kći političarke Marijane Puljak i njezinog supruga Ivice, Iva Puljak, slavi 19. rođendan. Tim povodom Marijana joj je posvetila emotivnu objavu na Facebooku.

19 joj je godina već! Još uvijek o njoj razmišljamo kao o veseloj djevojčici, a ona je postala prava mlada žena. Za koji dan kreće u novu avanturu, na studij računarstva na FER-u u Zagrebu. Draga naša Iva, sigurna sam da ćeš se snaći u svemu i uspjeti izgurati sve što zamisliš. Sretan ti rođendan i neka ti se sve želje ostvare!’, napisala je.

Kći Marijane i Ivice Puljka proslavila 19. rođendan
Facebook 

Marijana i Ivica Puljak imaju troje djece - sina Tomu te kćeri Ivu i Emu.

‘Ponosni smo na svoju djecu. Nama je iznimno drago što su naša djeca neovisna i samostalna. I puno rade. Odgajali smo ih da razmišljaju svojom glavom i da budu samostalni. Isto tako, moram reći da imamo veliku obitelj koja nam je puno pomogla s djecom. Mi ne bismo mogli ovako živjeti, ja putovati, a supruga živjeti na relaciji Zagreb - Split, da nismo imali podršku obitelji. Važno je imati ljude oko sebe koji vas podržavaju i vole pa upravo tako i mi odgajamo našu djecu’, ispričao je Ivica 2022. u intervjuu za Story.

Fotografije Marijane i Ivice Puljka pogledajte u galeriji:

Jadran Babić, Facebook Marijana i Ivica Puljak