Poznati sesvetski tajkunMarijan Šarić proslavio je 69. rođendan. Njegova kći Lucija na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj on pozira s tortom.

Marijan Šarić proslavio je 69. rođendan
Instagram 

Šarić je rođen 1955. u selu Grabovica kod Tomislavgrada, u siromašnoj radničkoj obitelji sa šestero djece, koja se 1969. preselila u Sesvete gdje je otac kupio stan, pisao je Jutarnji list.

Dva braka i dvostruki život

Tajkun iz prvog braka s Marom Šarić, s kojom se oženio 1978., ima četvero djece - kćeri Ivonu, Anu, Marijetu i Anetu koje su rođene u Njemačkoj. Životnu sreću našao je 1991. s medicinskom sestrom Ljerkom koja je te godine na Orbisovu lokalnom izboru ljepote proglašena za Miss fotogeničnosti. Iako su 1991. dobili prvog sina Matea, 1994. kćer Luciju, a 1995. drugog sina Antonija, vjenčali su se tek 2000. godine. Njegova kći Lucija javnosti je poznata kao natjecateljica showa ‘Život na vagi’.

Marijan Šarić s kćeri Lucijom
Instagram 

Zanimljiv je podatak da je Šarić 90-ih godina navodno živio dvostrukim životom. Primjerice, 1991. rodio se Mateo, prvo dijete s tadašnjom ljubavnicom Ljerkom, a svega šest mjeseci poslije dobio je Anetu sa suprugom Marom. Između poslovnih putovanja bio je otac dvjema obiteljima, a na sudu su njegove kćeri svjedočile da je na vlastito vjenčanje s Ljerkom 2000. otišao iz njihove kuće u kojoj je tu noć prespavao, pisao je Jutarnji list.

Marijan Šarić je poznati hrvatski tajkun
Facebook 

'Nikada Mari nije priznao da ima ljubavnicu, čak ni na dan kada se ženio s Ljerkom, a nije želio pričati ni o zajedničkoj djeci koju je dobio s njom. Ipak, Mari i kćerima dolazio je čak do 2003. godine, a posjeti su se prorijedili nakon što ga je multipla skleroza prikovala za invalidska kolica', ispričao je izvor 2014. za Jutarnji list.

Marijan Šarić s kćeri Lucijom i suprugom Ljerkom
Instagram 

‘Termin “ljubavnica” me vrijeđa. Jesam, bila sam ljubavnica, ali samo godinu dana, sa svojih 20 godina. Marijan je imao 33 godine kad smo se upoznali. Nakon toga smo ubrzo uzeli stan, počeli zajedno živjeti i u tom trenutku smo postali nevjenčani supružnici. Stvar je kako tko naziva takve situacije, ali u zakonu je jako dobro definirano kada i na koji način postaje izvanbračna zajednica, kao i naziv nevjenčana supruga. Naravno da govorimo o davnoj 1990. godini, pa me stoga i čudi što netko nakon 24 godine, a toliko dugo traje moj zajednički život s Marijanom, može još uvijek upotrijebiti taj naziv’, rekla je Ljerka Šarić 2014., pisao je Jutarnji list.