Američki poduzetnik i milijunaš koji je zaslužan za izum optičkog miša, Steve Kirsch, našao se u središtu pozornosti zbog svojih objava na Twitteru. Naime, pohvalio se bizarnom ponudom koju je dao ženi koja je sjedila pored njega u avionu. Ponudio je joj je čak 100.000 dolara (oko 95 tisuća eura) ako skine masku s lica.


Upravo sam na letu. Osoba koja sjedi pored mene u prvoj klasi odbila je 100.000 dolara da skine masku tijekom cijelog leta. Ozbiljno. To je bilo nakon što sam joj objasnio da maske ne djeluju. Ona radi za farmaceutsku tvrtku’, napisao je i kasnije dodao: ‘Skinula je masku čim je doručak bio serviran!!! Jer svi znaju da se ne možete zaraziti kad jedete’.


Komentara ispod njegovih objava nije nedostajalo.

‘Kladim se da je žena poželjela da je dobila drugo mjesto u avionu’, ‘Maltretirati ženu koja te ničim nije izazvala u zatvorenom prostoru iz kojeg ne može izaći. Prekrasno’, ‘Da sam barem ja sjedio pored njega. Sad bih bio bogatiji za sto tisuća dolara i kupio bih kćerima dom iz snova’, ‘Skinuo bih masku i uzeo novac čak i kad bi to značilo da ću dobiti koronu’, pisali su tviteraši.