Ljubavni život Romana Abramoviča (57) oduvijek je bio zanimljiv medijima i javnosti. Ruski milijarder razveo se tri puta i otac je sedmero djece. S prvom suprugom Olgom Yurevnom Lysovom bio je oženjen samo tri godine, od 1987. do 1990. godine.

Roman Abramovič je poznati ruski milijarder
Profimedia 

Tko je druga supruga Romana Abramoviča?

Njegova druga žena je bivša stjuardesa Irina Malandina koja je s njim bila najdulje – u braku su proveli 16 godina, od 1991. do 2007. te su dobili petero djece.

Roman Abramovič i Irina Malandina dobili su petero djece
Profimedia 

Irina je zatrudnjela pet mjeseci nakon prvog susreta s Abramovičem i dobili su kćer Anu. Kasnije su dobili još četvero djece. Supružnici su prvo živjeli s Irininom majkom, a onda su preselili u Njemačku zbog njegovog posla.

Irina Malandina je druga supruga Romana Abramoviča
Profimedia 

Presudila im je Romanova afera s Dašom Žukovom koju će on kasnije oženiti. Irini je krah braka donio oko 150 milijuna funti i bila je to jedna od najskupljih parnica u povijesti.

Roman Abramovič je poznati ruski milijarder
Profimedia 

Irina je od bivšeg supruga tražila samo da nikad ne zapostavlja njihovu djecu unatoč razvodu, što je on obećao da će ispuniti i tako je i bilo. Zgodna plavuša je tek 11 godina nakon razvoda progovorila o odnosu s milijarderom i rekla je da je živjela u 'zlatnom kavezu'.

Roman Abramovič i Irina Malandina dobili su petero djece
STR / AFP / Profimedia 

Inače, treća supruga Romana Abramoviča je 15 godina mlađa Daša Žukova s kojom se vjenčao 2008. i dobili su dvoje djece. Razveli su se 2017. nakon devet godina braka.