Supruga bogatog meksičkog poduzetnika Rickyja Andradea, Linda Andrade, oduvijek je privlačila pozornost medija i javnosti. Na društvenim mrežama se redovito hvali luksuznim načinom života pa je jednom prilikom objavila video pod naslovom: ‘Koliko trošim na njegu kao žena milijunaša’.

Linda Andrade je supruga milijunaša Rickyja Andradea
Instagram 

U videu je rekla da troši 500 dolara mjesečno na kosu, 750 dolara daje za šminku i njegu lica, a 700 dolara plaća osobnog trenera. Također, na spa centre daje 500 dolara mjesečno, dodatke prehrani plaća 100 dolara, za nokte daje 600 dolara, a na odjeću troši 2000 dolara mjesečno.

@lionlindaa Light work #selfcare#howmuchispendinaday#millionaire♬ follow me if ur hot - sspedups

Njegu tijela, točnije oblikovanje tijela i laserske tretmane ne plaća jer ima vlastitu tvrtku za to. Dakle, mjesečno na svoje potrebe troši oko 5150 dolara.

A da se kupa u luksuzu pokazala je kad je ‘skoknula’ do elitnog hotela u kojem je naručila kavu od 24-karatnog zlata. Da, dobro ste pročitali.

Linda Andrade naručila je kavu od 24-karatnog zlata
Instagram 

Linda živi u Dubaiju sa suprugom Rickyjem koji je vlasnik Market Masters Academyja, gdje obučava ambiciozne poduzetnike kako bi im pomogao u napredovanju u karijeri. Navodno zarađuje oko 125.000 funti mjesečno (142.000 eura). Redovito svojoj supruzi daje džeparac.

Linda i Ricky Andrade su bogati supružnici koji žive u Dubaiju
Instagram 

'Nikad u životu nisam platila račun. Ne znam ni kako platiti stanarinu', izjavila je ova kućanica iz Dubaija, piše Daily Star.

'Vjerujem da su moderne veze u kojima se sve dijeli pola-pola nesretne. To nije prirodno', dodala je.

Linda i Ricky Andrade su bogati supružnici koji žive u Dubaiju
Instagram 

No njezina obitelj izrazila je zabrinutost zbog njenog načina života. Naime, Linda je odustala od liječničke karijere kako bi se udala s 19 godina, što je za njih kontroverzan izbor.

'Moj tata želi da učinim nešto sa svojim životom. Oduvijek je želio da budem liječnica i to je bio i moj san. No, trenutno sam usredotočena na svoj brak. Potrebno je puno povjerenja u vezi da biste odustali od svojih snova i odrekli se svega kako bi se brinuli za muškarca', rekla je.

Linda i Ricky Andrade su bogati supružnici koji žive u Dubaiju
Instagram 

Zanimljivo, bogati supružnici slave rođendan isti dan. On je nedavno napunio 28, dok je ona navršila 24 godine. Tim povodom otputovali su u Dominikansku Republiku, a na Instagramu su jedno drugom posvetili emotivne objave povodom rođendana.

Linda i Ricky Andrade su bogati supružnici koji žive u Dubaiju
Instagram 

Sretan rođendan najboljem čovjeku, vlasniku biznisa, suprugu, šefu i najboljem prijatelju. Volim te više nego što to mogu objasniti i zauvijek ću ti do dokazivati svaki dan do kraja života. Zaslužuješ najbolje stvari u životu i više! I dobit ćeš ih. Uživaj danas i svaki dan’, napisala je Linda u opis njegove fotografije.

Linda Andrade čestitala rođendan suprugu Rickyju
Instagram 

On je pak njoj poručio: ‘Sretan rođendan ovoj prirodnoj ljepoti. Ona je najbolja stvar koja mi se dogodila i uzbuđen sam što ću do kraja života dijeliti rođendan s njom’.

Ricky Andrade čestitao rođendan supruzi Lindi
Instagram