Supruga bogatog poduzetnikaRickyja Andradea, 23-godišnja Linda Andrade, na društvenim mrežama voli se pohvaliti kako se kupa u luksuzu, a sad je pratitelje iznenadila novom objavom. Naime, nabrojala je aktivnosti koje je obavila tijekom dana.

Očistila sam stan, oprala odjeću, nadoknadila sam svoje molitve, odradila trening i obavila svoju rutinu njege kože’, napisala je te dodala: ‘Sad ne moram raditi ništa ostatak dana’.

Linda Andrade je supruga bogatog poduzetnika Rickyja Andradea
Instagram 

Njezin suprug Ricky Andrade vlasnik je Market Masters Academyja, gdje obučava ambiciozne poduzetnike kako bi im pomogao u napredovanju u karijeri. Navodno zarađuje oko 125.000 funti mjesečno (142.000 eura). Redovito svojoj supruzi daje džeparac.

Linda Andrade je supruga bogatog poduzetnika Rickyja Andradea
Instagram 

Nikada u životu nisam platila račun. Ne znam ni kako platiti stanarinu’, izjavila je ova kućanica iz Dubaija, piše Daily Star.

Vjerujem da su moderne veze u kojima se sve dijeli pola-pola nesretne. To nije prirodno’, dodala je.


No njezina obitelj izrazila je zabrinutost zbog njenog načina života. Naime, Linda je odustala od liječničke karijere kako bi se udala s 19 godina, što je za njih kontroverzan izbor.

Moj tata želi da učinim nešto sa svojim životom. Oduvijek je želio da budem liječnica i to je bio i moj san. No, trenutno sam usredotočena na svoj brak. Potrebno je puno povjerenja u vezi da biste odustali od svojih snova i odrekli se svega kako bi se brinuli za muškarca’, rekla je.