Supruga bogatog meksičkog poduzetnika Rickyja Andradea, Linda Andrade, ‘skoknula’ je s mužem do Britanskih Djevičanskih Otoka. Na Instagramu je objavila fotografije na kojima pozira na jahti. Nosila je hlače s cvjetnim uzorkom, bež majicu i slamnati šešir.

Stres? Ne poznajem to’, napisala je u opis objave.

Također, okinula je selfie sa suprugom i poručila: ‘Najbolji partner za putovanja’.

Linda i Ricky Andrade su bogati supružnici koji žive u Dubaiju
Instagram 

Supružnici su nedavno proslavili rođendan. On je napunio 28, dok je ona isti dan navršila 24 godine. Tim povodom otputovali su u Dominikansku Republiku, a na Instagramu su jedno drugom posvetili emotivne objave povodom rođendana.

Linda i Ricky Andrade su bogati supružnici koji žive u Dubaiju
Instagram 

Sretan rođendan najboljem čovjeku, vlasniku biznisa, suprugu, šefu i najboljem prijatelju. Volim te više nego što to mogu objasniti i zauvijek ću ti do dokazivati svaki dan do kraja života. Zaslužuješ najbolje stvari u životu i više! I dobit ćeš ih. Uživaj danas i svaki dan’, napisala je Linda u opis njegove fotografije.

Linda Andrade čestitala rođendan suprugu Rickyju
Instagram 

On je pak njoj poručio: ‘Sretan rođendan ovoj prirodnoj ljepoti. Ona je najbolja stvar koja mi se dogodila i uzbuđen sam što ću do kraja života dijeliti rođendan s njom’.

Ricky Andrade čestitao rođendan supruzi Lindi
Instagram 

Inače, par živi u Dubaiju, a milijunaš Ricky je vlasnik Market Masters Academyja, gdje obučava ambiciozne poduzetnike kako bi im pomogao u napredovanju u karijeri. Navodno zarađuje oko 125.000 funti mjesečno (142.000 eura). Redovito svojoj supruzi daje džeparac.

Linda i Ricky Andrade su bogati supružnici koji žive u Dubaiju
Instagram 

'Nikad u životu nisam platila račun. Ne znam ni kako platiti stanarinu', izjavila je ova kućanica iz Dubaija, piše Daily Star.

'Vjerujem da su moderne veze u kojima se sve dijeli pola-pola nesretne. To nije prirodno', dodala je.