Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZLOGLASNI TULUMI MILIJARDERA PREPUNI SU ORGIJA: Procurili jezivi detalji, ovako se moćnici iživljavaju nad djevojkama

Detalji razvratnih partyja u Silicijskoj dolini isplivali su na vidjelo iako Elon Musk tvrdi da je to daleko od istine.

 Jeff Bezos na ljetovanju s partnericom i prijateljima Izvor: IMP/Backgrid/EliotPress/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Tko kaže da ‘štreberi’ ne znaju partijati? Mnogima su poznati kontroverzni tulumi tehnološke elite koji se organiziraju u vilama i palačama na plaži oko Silicijske doline. Na jednoj od zabava bio je i Elon Musk koji je kasnije izjavio da je to bio ‘dosadan i korporativan događaj, bez seksa ili golotinje‘.

 Elon Musk voli razuzdane partyje na Sicilijskoj dolini
Elon Musk i Grimes
Izvor: Profimedia

Kako je pisao Tom Leonard za Daily Mail, moguće da je Musk vrijeme provodio u kuhinji jer je jedna mlada žena, koja je radila u tech industriji i prisustvovala na istom tulumu kao on, navela da je naletjela na dva para u klinču na podu dnevne sobe, koji su bili prekriveni bijelim umjetnim krznom i jastucima. Nekoliko se ljudi već počelo milovati, rekla je, kada joj je ponuđen ecstasy u prahu u vrećici.

Rekli su da ću se zbog toga osjećati opuštenijom i da će mi se svidjeti da me dodiruju’, prisjetila se i dodala da ju je nakon toga jedan tehnološki poduzetnik tražio da je poljubi.

Bilo je tako čudno dok je njegova žena stajala pokraj njega i ohrabrivala me. Kad sam pobjegla, nastavio me je progoniti po zabavi. Takvi su događaji bili ‘zlouporaba moći’, rekla je neimenovana žena spisateljici Emily Chang, čija je šokantna knjiga ‘Brotopia‘ iz 2018. otkrila ‘tajnovitu, mračnu stranu Silicijske doline ispunjenu orgijama‘.

 Elon Musk voli razuzdane partyje na Sicilijskoj dolini Izvor: Profimedia

Drugi gost na istoj zabavi, Paul Biggar, kasnije je izjavio da je seks-zabava bila ‘mnogo gora nego što zvuči‘.

Upozoreni smo prije dolaska na zabavu da se ne uplašimo zbog stvari koje ćemo tamo vidjeti. Nije bilo dopušteno fotografiranje i svakako nikome nismo smjeli reći što smo vidjeli’, prisjetio se Biggar.

Kada su Elona Muska pitali o tom događanju, rekao je da se ništa ružno nije dogodilo.

Ako postoje ‘seks zabave‘ u Silicijskoj dolini, ja ih nisam vidio niti čuo za njih. Ako želite divlje zabave, na krivom ste mjestu’, kazao je za časopis Wired.

Ne vjeruje ni izjavama žene koja je svjedočila maženju i milovanju na kauču pod utjecajem droga.

Geekovi na kauču nisu neki materijal za maženje’, poručio je.

 Elon Musk voli razuzdane partyje na Sicilijskoj dolini Izvor: Profimedia

Mnoge osobe s A-liste u Silicijskoj dolini imaju nešto zajedničko - bili su usamljeni tijekom adolescencije i lišeni kontakta sa suprotnim spolom’, napisala je Chang u svojoj knjizi.

Žene iz IT industrije koje su progovorile o svojim iskustvima ne mogu sakriti svoju odbojnost prema ovim muškarcima, koji su uvjereni da ih golemo bogatstvo sada čini neodoljivima ženama koje ih godinama nisu ni pogledale.

Neimenovani izvršni direktor iz Silicijske doline tako je rekao Chang da su njegovi vršnjaci sada toliko bogati, a njihovi proizvodi toliko poznati da se ‘dečki koji nisu mogli imati djevojku u srednjoj školi‘ sada mogu ponašati sa ženama kako god žele i da ne žele prakticirati monogamiju.

Zanimljivo, neki od muškaraca koji se upuštaju u svijet orgija i droge Silicijske doline tvrde da su oni zapravo žrtve žena koje žele njihov novac. Njihovi kritičari uzvraćaju da je to samo isprika za njihovo predatorsko ponašanje.

Povezane Vijesti