Britanska glumica Emma Watson (33), najpoznatija po ulozi neodoljive Hermione Granger u filmskoj franšizi o čarobnjaku Harryju Potteru, oduvijek je privlačila pozornost medija i javnosti. Što se tiče njezinog ljubavnog života, navodno je u vezi s milijarderom i poduzetnikomBrandonom Greenom

Emma Watson i Brandon Green navodno su u vezi
Profimedia 

Par je snimljen prošlog ljeta u Italiji. Kamere su ih ‘ulovile’ dok su se držali za ruke na romantičnom putovanju u Veneciji.

Tko je Brandon Green?

Rođen je u Engleskoj 1993. i nekoliko je godina mlađi od Emme. Po zanimanju je poduzetnik, a proteklih godina jako se zanimao za znanost o klimi i humanitarne organizacije. Svojevremeno je blizak izvor otkrio da se ‘jako zainteresirao za biološku raznolikost i spašavanje oceana’.

Emma Watson i Brandon Green navodno su u vezi
Profimedia 

Brandon je sin britanskog aristokrata, viteza i lorda Philipa Greena, a koji je uz sve svoje titule i veliki poduzetnik s golemim bogatstvom. Philip je poznat po zarađivanju enormnih količina novca na brzoj modi sa svojom tvrtkom Arcadia Group u čijem se sastavu nalaze modni brendovi poput Dorothy Perkins, Miss Selfridge, Topman i Topshop.

Philip Green je poznati britanski poduzetnik
Profimedia 

Tvrtka je dominirala britanskom maloprodajnom scenom više od 20 godina, a onda je nekoliko mjeseci nakon početka pandemije koronavirusa bankrotirala. Ipak, unatoč tome, The Sunday Times izvještava kako Philip još uvijek vrijedi 910 milijuna funti.

Iako je ponosan vlasnik titule viteza koju je 2006. godine dobio od kraljice, Philip nije član kraljevske obitelji. No s obzirom na kontroverze koje su obilježile njegov život, čudno je što ju je uspio zadržati. Naime, bilo je tu sumnjivih poslovnih ponašanja te optužbi za seksualno uznemiravanje i rasizam, a on ih je dosad sve negirao.

Philip Green je poznati britanski poduzetnik
Profimedia 

Biznismen je u braku s Tinom Green, a zajedno su uz Brandona dobili kćer Chloe koja je veliku pažnju javnosti privukla kada je prohodala s 'najzgodnijim' zatvorenikom Jeremyjem Meeksom. On se proslavio kad je u medije dospjela njegova fotografija nakon uhićenja.

Jeremy Meeks je najpoznatiji zatvorenik
Profimedia 

Nakon što je odslužio zatvorsku kaznu ostavio je dugogodišnju partnericu Melissu s kojom ima dvoje djece i zaljubio se u bogatu nasljednicu. Par je bio zajedno od 2017., a upoznali su se na jednoj gala večeri koja se održala u Monaku. Ubrzo su dobili sina Jaydena pa je tako Emmin novi izabranik postao ujak.

Ipak, ljubavna idila brzo je prerasla u ljubavni neuspjeh. Od samih početaka, malo je tko vjerovao u par, a većina je bila uvjerena da Meeks iskorištava Chloe za vlastitu promociju. Kako god bilo, par je u tišini prekinuo negdje u 2019., a javnost je to i sama shvatila bez njihovog oglašavanja nakon što su viđeni u intimnim društvima s drugima te kad su počeli prodavati zajednički dom.