Najmlađa kći Donalda Trumpa (76), Tiffany Trump (29), nedavno se nakon dugo vremena pojavila u javnosti. Ona i suprug Michael Boulos (25) snimljeni su na konferenciji za medije koju je održao Trump na imanju Mar-a-Lago u Palm Beachu.

Tiffany Trump i Michael Boulos vjenčali su se krajem 2022.
Profimedia 

Tko je Michael Boulos?

Trumpov novopečeni zet rođen je 1997. u Libanonu, a nasljednik je nigerijskog konglomerata Boulos Enterprises za koji se pretpostavlja da teži nekoliko milijardi dolara. 

Tiffany Trump i Michael Boulos vjenčali su se krajem 2022.
Profimedia 

Prije nego što je upoznao četiri godine stariju suprugu, ovaj milijarder često je mijenjao djevojke i partijao, a slobodno vrijeme koristio je za krstarenje Mediteranom. Međutim, kada je u njegov život ušla Tiffany - sve se promijenilo.

Par se upoznao u ljeto 2018. u Grčkoj dok je ona bila na europskom odmoru. Zaručili su se u siječnju 2021. u dvorištu Bijele kuće. Zaručnički prsten koštao je 1,2 milijuna dolara.

Tiffany Trump i Michael Boulos vjenčali su se krajem 2022.
Profimedia 

Vjenčali su se krajem prošle godine, a vjenčanjem su prevladavale bijela i plava boja. Bivši američki predsjednik definitivno nije škrtario na vjenčanju kćeri za koju je otvoreno priznao da se 'njome ponosi nešto manje nego svojom drugom djecom'.

Tiffany Trump je najmlađa kći Donalda Trumpa
Profimedia 

Inače, 25-godišnjeg Michaela na Instagramu prati nešto više od 60 tisuća fanova s kojima redovito dijeli fotografije na kojima pozira sa suprugom Tiffany.