Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TKO JE ŽENA KOJA VODI TVRTKU NAJBOGATIJEG SRBINA? Vuče konce iz sjene, a nije mu supruga niti kćer

I dok su Madlena i Emma Zepter poznate javnosti, pored njih dvije postoji još jedna žena iz obitelji Zepter koja ima jako važnu ulogu u obiteljskom poslovnom carstvu.

 Filip Zepter, Madlena Zepter i Diana Zepter Izvor: Kurir / Vladimir Sporčić

Filipa Zeptera časopis Forbes je proglasio najbogatijim čovjekom u Srbiji na listi svjetskih milijardera za 2016. godinu.Njegovo bogatstvo tada se procijenilo na pet milijardi dolara. 

 Filip Zepter jedan je od najbogatijih Srbina Izvor: DEJAN RAKITA/PIXSELL

Filip je poduzetničkim duhom vidio priliku u prodaji posuđa 'Zepter', a u toj je industriji ostao sve do danas i zaradio bogatstvo o kojem ‘obični smrtnici’ mogu samo sanjati. Kad je u pitanju njegov privatni život, više od 40 godina je u braku sa suprugom Madlenom, a par ima kćer Emmu (22).

 Filip Zepter sa suprugom Madlenom i kćeri Emmom Izvor: MILAN MARICIC/ATA IMAGES/PIXSELL

I dok su Madlena i Emma poznate javnosti, pored njih dvije postoji još jedna žena iz obitelji Zepter koja ima jako važnu ulogu u obiteljskom poslovnom carstvu. Ona je Filipova nećakinja Diana Zepter, kći njegovog brata, pišu srpski mediji.

 Filip Zepter, Madlena Zepter i Diana Zepter Izvor: Kurir / Vladimir Sporčić

Madlena i Filip odgojili su Dianu i njezinog brata, jer je njihov otac živio u Bosni i Hercegovini kad je počeo rat pa je donio odluku da djecu skloni na sigurno. Diana je glavni izvršni direktor tvrtke Zepter, predana je poslu i razvoju tvrtke.


'Naša filozofija i kvaliteta naših proizvoda su važna motivacija. Nudimo ljudima zdraviji, bolji život. Ovu filozofiju dijelimo s našim zaposlenima i ona se ogleda u svakom od naših proizvoda. Naši međunarodni susreti su također veoma popularni i veliki su poticaj za naše zaposlene. Naši sastanci su uvijek savršeno organizirani do najsitnijih detalja i predstavljaju pravi svijet iskustva. Uvijek je riječ o ekskluzivnim destinacijama, luksuznim hotelima i jedinstvenom programu', ispričala je prije nekoliko godina za wirtschaftsforum.de.

Povezane Vijesti