Todorići su jedna od najpoznatijih obitelji u Hrvatskoj. Ivica Todorić nekoć je bio jedan od najutjecajnijih i najbogatijih hrvatskih poduzetnika, a njegov život na kojem su mu mnogi zavidjeli promijenio se padom Agrokora. Medijima i javnosti oduvijek je bio zanimljiv njegov privatni život, supruga Vesna i njihovo troje djece.

Vesna i Ivica Todorić u braku su od 1975.
Profimedia 

Iva Todorić

Najstarije dijete i jedina kći bračnog para Todorić, Iva Todorić, iza sebe ima brak s Hrvojem Balentom za kojeg se udala 2001. godine. Supružnici su dobili kćer Taru te sinove Ivana i Antu. Razveli su se 2019. nakon 18 godina braka.

Iva Todorić i Hrvoje Balent bili su u braku 18 godina
Robert Gašpert 

O njezinom trenutačnom ljubavnom životu ne zna se mnogo, no ranije je bila u vezi s misterioznim Nikolom iz Beograda. Iako je na društvenim mrežama povremeno dijelila njihove zajedničke fotografije, Iva je tadašnjem partneru skrivala lice na objavama, a o njemu se u javnosti znalo jako malo.

Iva Todorić je bila u vezi s Nikolom iz Beograda
Instagram 

U jednom trenutku se počelo šuškati da su se i zaručili, a Todorić je to demantirala te se nedugo zatim saznalo da su prekinuli.

'Informacija je točna. Samo mogu potvrditi da je istina da Nikola i ja više nismo zajedno', rekla je Iva za Story.hr krajem 2021 godine.

Iva Todorić je kći Ivice Todorića
John Pavlish 

Inače, Iva je aktivna na Instagramu, a njezin profil zove se ‘srculence’. Redovito objavljuje fotografije predmeta i pojava u obliku srca, a na društvenoj mreži prati je oko 15 tisuća fanova, uključujući i brojne poznate ‘face’.

Ante Todorić

Stariji sin Ivice Todorića, poduzetnik Ante Todorić, ovih dana ima razlog za slavlje – on i njegova dugogodišnja ljubavna, a odnedavno i poslovna partnerica Petra Kaćunkočekaju dijete.

Ante Todorić i Petra Kaćunko otvorili su agenciju za nekretnine
MARIO POJE I BOJAN ZIBAR 

Ante je nekoć bio u braku s diplomiranom ekonomisticom Martinom Novosel. Upoznali su se tijekom srednjoškolskih dana, kad su oboje pohađali zagrebačku II. gimnaziju u Križanićevoj, pisao je Večernji listVjenčali su se početkom studenog 2002. nakon dugogodišnje veze. Sudbonosno 'da' izrekli su u crkvi sv. Katarine u Zagrebu, a imali su slavlje u hotelu Opera s 300-tinjak uzvanika.

Ante Todorić i Martina Novosel razveli su se 2017.
Robert Gašpert 

Za bajkovito vjenčanje Martina je odjenula vjenčanicu koju je navodno sama osmislila i dala izraditi u jednom talijanskom modnom salonu, a poslije se presvukla u haljinu s potpisom Versacea. Uzvanike su tad zabavljali Jasmin Stavros i Jole.

Martina, koja je 1997. izabrana za Miss Hrvatske te je našu državu predstavljala na izboru za Miss svijeta, nakon vjenčanja se posvetila obitelji. Supružnici su 2004. dobili kćer Emu, a tri godine kasnije kćer Luciju, dok je u ožujku 2008. rođen njihov sin Ivica. Ante i Martina nikad nisu htjeli medijsku pozornost pa su se u javnosti pojavljivali tek na ponekim eventima.

Ante Todorić i Martina Novosel razveli su se 2017.
ŽELJKO LUKUNIĆ/PIXSELL 

Pozornost javnosti nisu privlačili često, no mnogo se pisalo o velikoj proslavi Martinina 30. rođendana 2009. godine. Slavilo je 50-ak uzvanika u luksuznom dubrovačkom restoranu, a obitelj je svima platila i smještaj u elitnom hotelu. Nagađalo se o svotama proslave koju je za Martinu pripremio suprug Ante – neki domaći mediji tada su pisali da je party navodno koštao nekoliko stotina tisuća kuna.

Ante Todorić i Martina Novosel razveli su se 2017.
Robert Gašpert 

Izgledali su kao da žive životom iz bajke, no onda je bajka završila – Martina je 2017., nakon 15 godina braka, predala papire za razvod. Nije poznato što je kumovalo razvodu. No jedno je sigurno – Ante je nakon propalog braka pronašao sreću s Petrom Kaćunko. U vezi su četiri godine, a sad im stiže prvo zajedničko dijete.

Iva Todorić s bratom Antom Todorićem i njegovom djevojkom Petrom Kaćunko
MARIO POJE I BOJAN ZIBAR 

Petra, baš kao i njezin partner, po zanimanju je poduzetnica te iza sebe ima brak u kojem je dobila dvoje djece. Ljubav između nje i Ante počela je 2019., a navodno su se zaljubili nakon što su jednog ljetnog dana tulumarili s prijateljima na brodu. U početku su održavali vezu na daljinu, a onda se ona iz Splita doselila k njemu u Kulmerove dvore. Spojili su ljubav i posao pa su nedavno otvorili agenciju za nekretnine.

Ivan Todorić

Ivan Todorić godinama je u braku sa suprugom Milicom Mihajlović. Mlađi sin Ivice Todorića i bivša manekenka zaljubili su se 2009. u New Yorku gdje je ona imala modnu reviju, dok je on tamo boravio zbog posla.

Ivan Todorić i Milica Mihajlović imaju troje djece
Robert Gašpert 

Njihova veza se brzo razvijala i ubrzo ju je upoznao Ivan upoznao sa svojom obitelji. Tajno vjenčanje održano je 2017., a prošle godine dobili su treće dijete - kćer Milu. Par ima i sina Vida te kćer Ariju.

Petra Kaćunko i Milica, Ivan i Ante Todorić u zagrebačkom centru Kaptol
MARIO POJE I BOJAN ZIBAR 

Mnogi ne znaju da je Ivan nekoć ljubio pjevačicu Lanu Jurčević. Par se upoznao u srednjoj školi i bili su vezi sedam godina. Redovito su punili medijske stupce pa su domaći mediji 2006. pisali kako je dvojac otišao na seminar duhovne obnove kod velečasnog Sudca u Domu za susrete u Betaniji. Ipak, ljubav je pukla nedugo nakon toga pa su prekinuli 2007. godine.

Ivan Todorić je mlađi sin Ivice Todorića
MARKO LUKUNIC/PIXSELL 

Tada 22-godišnja Lana je u jednom intervjuu otkrila da za prekid nije kriva treća osoba, već su oboje zaključili da nisu još spremni ni za zajednički život, a kamoli za brak.