Poznati zagrebački poduzetnik Ivan Zubak zaprosio je uspješnu odvjetnicu Elizu Bartolić s kojom je već neko vrijeme u vezi, a planiraju i useljenje u novi zajednički dom u metropoli, ekskluzivno je doznao magazin Story krajem siječnja.

Srce 38-godišnjeg poduzetnika zarobila je njegova dugogodišnja poznanica i kći uspješnog odvjetnika Nikole Bartolića, u čijem uredu i radi s braćom Tomislavom i Jurjem, također odvjetnicima.

Iako je ljubavi s poznatom TV voditeljicom Tatjanom Jurić dvaput dao šansu, čak su zakazali i svadbu, čini se da je za nasljednika 44 godine stare tvrtke koja se bavi prodajom automobila ovaj put to doista to! Nije tajna da Ivan Zubak voli odvjetnice jer je prije osam godina ljubio Doru Hanžeković, inače vrlo dobru prijateljicu njegove današnje odabranice.

Naime, gradom su počele kružiti priče kako je Ivan s Elizom Bartolić odlučio napraviti korak više tako što ju je zaprosio u toplini njihova doma. Kako su i Ivan i Eliza dosta tajnoviti kada je u pitanju njihov privatni život, štoviše ni jedno od njih nema profile na društvenim mrežama, informacije cure na kapaljku.

I dok Ivan već dugi niz godina živi u svom momačkom stanu u zagrebačkoj četvrti Maksimir, navodno se s odlukom o širenju obitelji odvažio i na kupnju nekretnine u centru Zagreba, u kojoj bi jednog dana živio sa svojom obitelji. Kako Ivan o ljubavnom životu oduvijek nerado govori, u jednom od rijetkih intervjua istaknuo je da bi volio zasnovati obitelj baš poput svoje.

Eliza-Bartolic.jpeg
privatna arhiva 

Prije zaruka, Ivan je bio u vezi s poznatom voditeljicom Tatjanom Jurić s kojom je pokušavao dva puta.

Tatjana i Ivan zaljubili su se 2016. godine, a svoju ljubav u početku su skrivali. Popularna voditeljica nikada nije voljela u javnosti iznositi detalje o svojim vezama i privatnom životu. No, nisu se dugo uspjeli skrivati.

Na svom Instagramu Tatjana je objavila kako više nema potrebe skrivati svog životnog suputnika u javnosti, nakon što je časopis Story prvi doznao za ljubavnu priču tada voditeljice 'TV Binga' i dvije godine mlađeg Ivana Zubaka.

Često ih se moglo vidjeti u šetnji zagrebačkom špicom, ali i na raznim sportskim događajima poput rukometne utakmice Hrvatska - Slovenija u Areni Zagreb 2017. godine. Tada su ih paparazzi uhvatili odlično raspoložene i nisu se suzdržavali u razmjenjivanju nježnosti, odajući svojim zagrljajima koliko su sretni zajedno.

No, 2018. odlučili su prekinuti svoju vezu, a ubrzo nakon toga ljubavi su pokušali dati novu šansu. Naime, te je zime u radijskom eteru Tatjana izjavila kako je ponovno zaljubljena i da Valentinovo neće provesti sama, a nedugo nakon toga javnost je iznenadila objavivši na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj pozira s Ivanom. 'Hvala svima na čestitkama za moj 38-miii! Točno tako se osjećam, volim svoje godine. Nazdravit ćemo vam svima večeras', napisala je tada ne skrivajući sreću.

Tatjana-Juric-i-Ivan-Zubak.jpeg
Instagram 

Zatim je na Tatjaninoj ruci zasjao zaručnički prsten.

Iz izvora bliskih Tatjani Story.hr tada je doznao kako se vjenčanje trebalo održati u lipnju, ali je odgođeno zbog pandemije. No, ubrzo se počelo šuškati kako je ljubavi između Ivana i Tatjane došao kraj, a najveći dokaz je bio prsten koji se više nije mogao vidjeti na njezinoj ruci.

Međutim, svi su se iznenadili kada je Tatjana u studenom 2020. godine potvrdila raskid zaruka za Reflektor Slobodne Dalmacije.

'Prekid se zaista dogodio. Kumovao mu je izostanak svega onoga što jedan takav prsten simbolizira', objasnila je.

Priznala je i vjeruje li i dalje u ljubav. 'Naravno! Za sve što valja, moraš imati force, zar ne!?', kazala je.

Tatjana-Juric-i-Ivan-Zubak (1).jpeg
Robert Gašpert 

'Nikad se nisam bojala samoće, uživam u svojoj samoći i u njoj se nikad nisam osjećala usamljeno. U svim odnosima u jednom trenutku dolazi do zasićenja, do želje da pobjegneš, tražiš nekog drugog. No treba znati ostati. To je već umijeće. Kao i to da cijeniš ono što imaš. Kažu da je to ta famozna treća faza ljubavi. Prvo je sve mirisno i divno, sve je super, volim te najviše na svijetu. Zatim dolazi trenutak kada više nije sve mirisno i kad se ljubav na neki način dokazuje. Ako se tu ne dokaže, ako tu stane, onda je nije ni bilo. Kad to shvatiš, možeš mirno dalje', ispričala je Tatjana za Story nakon prekida.