Otkako je krajem ožujka pušten iz rumunjskog zatvora na slobodu, zloglasni poduzetnik i influencer Andrew Tate redovito se oglašava na Twitteru. Sad je objavio novi status koji je iznenadio pratitelje.

Andrew Tate redovito objavljuje na Twitteru
Profimedia 

‘Kad sam bio mlad, pitao sam tatu tko bi pobijedio u tučnjavi, on ili Bruce Lee.

On je malen, sine. Pretukao bih ga”, odgovorio mi je.

Ali tata... Mislim da je Bruce...’, pokušao sam reći, ali onda je tata zaurlao ‘Tiho!’ dok je pio svoj viski.

Ovo je svijet muškaraca. Ti si dječak. Dijete. Nikoga nije briga što ti misliš”, rekao je.

Razmišljajući sada o svom tati, bio je u pravu. Što 5-godišnjaci znaju o borbi? Budi je*eno tiho’, napisao je.


Ovo mu nije prvi put da objavu na društvenoj mreži posvećuje svom ocu.

'Sve do 10. godine tatu sam viđao jednom tjedno. Zatim sam ga počeo viđati jednom ili dvaput godišnje. Odgojila me majka. Otac me odgajao preko telefona. Još uvijek sam ga se bojao iako smo bili udaljeni 3000 milja. "Danas ću sjesti na let i povrijediti te dečko", govorio mi je. Slušao sam svoju majku zbog straha od oca', napisao je nedavno, a jednom je otkrio:


'Kad sam imao oko 7 godina, bio sam u kući svog prijatelja bijelca i on je rekao roditeljima da ga ostave na miru jer želi igrati videoigre. Otišao sam kući i rekao to isto svom ocu koji je Afroamerikanac. On me istukao remenom. Napisao sam ispriku na dvije stranice i moj Nintendo je bio zauvijek bačen’.


Inače, Tate je nedavno optužen za trgovinu ljudima, silovanje i formiranje kriminalne skupine za seksualno iskorištavanje žena. Optužnicu je podiglo rumunjsko tužiteljstvo, a osim Andrewa Tatea, za ista su djela optuženi i njegov brat Tristan te dvije Rumunjke
.

Andrew i Tristan Tate uhićeni su u Rumunjskoj
priofimedia 

Kontroverzna braća bila su u policijskom pritvoru od 29. prosinca prošle godine do 31. ožujka prije nego što ih je sud u Bukureštu stavio u kućni pritvor. Andrew Tate također je optužen za silovanje jedne od žrtava, dok je Tristan optužen za poticanje drugih na nasilje.

Andrew i Tristan Tate uhićeni su u Rumunjskoj
Profimedia 

Suđenje neće odmah početi. Prema rumunjskom zakonu, slučaj se šalje sudskom preliminarnom vijeću, gdje sudac ima 60 dana da pregleda spise predmeta i odluči o zakonitosti optužnice.