Nije dugo trebalo da zloglasni poduzetnik i influencer Andrew Tate objavi novi bizarni status na Twitteru.

'Moj tata je bio šahovski genije i operativac CIA-e, a majka je bila kućanica. Nisu imali ništa zajedničko. Otac je za nju jednom rekao: “Hranila je vas zdravim obrocima svaki dan, čistila je kuću i uglavnom je bila tiha. Jako sam je volio”. To je doslovno ono što muškarci žele', napisao je, što je mnoge šokiralo.


Ovo mu nije prvi put da objavu na društvenoj mreži posvećuje roditeljima, a najčešće piše o svom ocu.

'Sve do 10. godine tatu sam viđao jednom tjedno. Zatim sam ga počeo viđati jednom ili dvaput godišnje. Odgojila me majka. Otac me odgajao preko telefona. Još uvijek sam ga se bojao iako smo bili udaljeni 3000 milja. "Danas ću sjesti na let i povrijediti te dečko", govorio mi je. Slušao sam svoju majku zbog straha od oca', napisao je nedavno, a jednom je otkrio:


'Kad sam imao oko 7 godina, bio sam u kući svog prijatelja bijelca i on je rekao roditeljima da ga ostave na miru jer želi igrati videoigre. Otišao sam kući i rekao to isto svom ocu koji je Afroamerikanac. On me istukao remenom. Napisao sam ispriku na dvije stranice i moj Nintendo je bio zauvijek bačen’.


Inače, Tate je nedavno optužen za trgovinu ljudima, silovanje i formiranje kriminalne skupine za seksualno iskorištavanje žena. Optužnicu je podiglo rumunjsko tužiteljstvo, a osim Andrewa Tatea, za ista su djela optuženi i njegov brat Tristan te dvije Rumunjke.

Andrew i Tristan Tate uhićeni su u Rumunjskoj
Profimedia 

Kontroverzna braća bila su u policijskom pritvoru od 29. prosinca prošle godine do 31. ožujka prije nego što ih je sud u Bukureštu stavio u kućni pritvor. Andrew Tate također je optužen za silovanje jedne od žrtava, dok je Tristan optužen za poticanje drugih na nasilje.

Andrew i Tristan Tate uhićeni su u Rumunjskoj
Profimedia 

Suđenje neće odmah početi. Prema rumunjskom zakonu, slučaj se šalje sudskom preliminarnom vijeću, gdje sudac ima 60 dana da pregleda spise predmeta i odluči o zakonitosti optužnice.