Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TAD NISU NI SLUTILI RAZVOD: Osvanula stara fotografija Ive Todorić i njezinog bivšeg muža

Iva Todorić i Hrvoje Balent snimljeni su 2007. na RTL-ovom partyju.

 Iva Todorić je kći Ivice Todorića Izvor: EMICA ELVEDJI/PIXSELL

Osvanula je stara fotografija Ive Todorić, kćeri nekoć najmoćnijeg hrvatskog poduzetnika Ivice Todorića. Gazdina mezimica je sad već davne 2007. snimljena na partyju u organiziciji RTL televizije, a društvo joj je pravio tadašnji suprug Hrvoje Balent.

 Iva Todorić i Hrvoje Balent 2007. na RTL-ovom partyju Izvor: Robert Anic/PIXSELL

U odnosu na tad Iva se nije mnogo promijenila, osim što danas fura nešto kraću kosu. Podsjetimo, Iva i Hrvoje vjenčali su se 2001. i dobili kćer Taru te sinove Ivana i Antu. Razveli su se 2019. nakon 18 godina braka.

 Iva Todorić i Hrvoje Balent bili su u braku 18 godina Izvor: Robert Gašpert

O njezinom trenutačnom ljubavnom životu ne zna se mnogo, no ranije je bila u vezi s misterioznim Nikolom iz Beograda. Iako je na društvenim mrežama povremeno dijelila njihove zajedničke fotografije, Iva je tadašnjem partneru skrivala lice na objavama, a o njemu se u javnosti znalo jako malo.

 Iva Todorić je bila u vezi s Nikolom iz Beograda Izvor: Instagram

U jednom trenutku se počelo šuškati da su se i zaručili, a Todorić je to demantirala te se nedugo zatim saznalo da su prekinuli.

'Informacija je točna. Samo mogu potvrditi da je istina da Nikola i ja više nismo zajedno', rekla je Iva za Story.hr krajem 2021 godine.

Povezane Vijesti