Zloglasni poduzetnik i influencer Andrew Tate trenutačno s bratom Tristanomtrune u rumunjskom zatvoru, no aktivan je na Twitteru. Pretpostavlja se da mu netko drugi vodi račun i piše objave, a sad je osvanuo novi status.

Andrew Tate uhićen je u Rumunjskoj
Profimedia 

U zatvoru sam dobio tisuću pisama od žena koje tvrde da sam ja posljednji živući primjer pravog muškarca i glas za istinu i Boga. Sto njih se zaklelo da će čekati na vratima zatvora nakon što budem pušten’, napisao je.


Ova objava pojavila se nakon što je njemu i bratu treći put produljen pritvor u kojem ostaju najmanje do kraja ožujka. Dvojac je uhićen u prosincu pod sumnjom za trgovinu ljudima, silovanje i osnivanje organizirane kriminalne skupine.

Andrew i Tristan Tate uhićeni su u Rumunjskoj
Profimedia 

Obojica su zanijekala bilo kakvu krivnju. Pritvor im je ranije bio na snazi do 27. veljače, a sad im je produljen za još 30 dana. Dvije Rumunjke koje se uhićene s braćom, Georgiana Naghel i Luana Radu, bit će puštene iz pritvora i umjesto toga zadržane u kućnom pritvoru

Andrew i Tristan Tate uhićeni su u Rumunjskoj
priofimedia 

Tate se ranije požalio na Twitteru da ga žele izolirati od vanjskog svijeta.

'Ograničavaju mi broj pisama koje smijem napisati. Pokušavaju prekinuti moju vezu s vanjskim svijetom. U zatvorskoj ćeliji se može mnogo naučiti, kao što su savjeti i trikovi koje sam naučio od starijih ljudi ovdje i čestih posjetitelja zatvora', poručio je.