Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZLOGLASNI PODUZETNIK JAVIO SE IZ ZATVORA: 'Dobio sam 1000 pisama od žena koje tvrde da sam ja...'

Autor Mislav Bosančić

Andrew Tate aktivan je na Twitteru iako se nalazi u rumunjskom zatvoru.

 Andrew Tate i Tristan Tate su u rumunjskom zatvoru Izvor: Profimedia

Zloglasni poduzetnik i influencer Andrew Tate trenutačno s bratom Tristanomtrune u rumunjskom zatvoru, no aktivan je na Twitteru. Pretpostavlja se da mu netko drugi vodi račun i piše objave, a sad je osvanuo novi status.

 Andrew Tate uhićen je u Rumunjskoj Izvor: Profimedia

U zatvoru sam dobio tisuću pisama od žena koje tvrde da sam ja posljednji živući primjer pravog muškarca i glas za istinu i Boga. Sto njih se zaklelo da će čekati na vratima zatvora nakon što budem pušten’, napisao je.


Ova objava pojavila se nakon što je njemu i bratu treći put produljen pritvor u kojem ostaju najmanje do kraja ožujka. Dvojac je uhićen u prosincu pod sumnjom za trgovinu ljudima, silovanje i osnivanje organizirane kriminalne skupine.

 Andrew i Tristan Tate uhićeni su u Rumunjskoj Izvor: Profimedia

Obojica su zanijekala bilo kakvu krivnju. Pritvor im je ranije bio na snazi do 27. veljače, a sad im je produljen za još 30 dana. Dvije Rumunjke koje se uhićene s braćom, Georgiana Naghel i Luana Radu, bit će puštene iz pritvora i umjesto toga zadržane u kućnom pritvoru

 Andrew i Tristan Tate uhićeni su u Rumunjskoj Izvor: priofimedia

Tate se ranije požalio na Twitteru da ga žele izolirati od vanjskog svijeta.

'Ograničavaju mi broj pisama koje smijem napisati. Pokušavaju prekinuti moju vezu s vanjskim svijetom. U zatvorskoj ćeliji se može mnogo naučiti, kao što su savjeti i trikovi koje sam naučio od starijih ljudi ovdje i čestih posjetitelja zatvora', poručio je.

Povezane Vijesti