Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'ZAR SI STVARNO NAPISAO DA IMAŠ GLAVU PUNU...': Zloglasnog poduzetnika koji trune u zatvoru sprdaju zbog nove objave

Andrew Tate požalio se da je obrastao za vrijeme boravka u zatvoru.

 Andrew Tate nalazi se u rumunjskom zatvoru Izvor: Profimedia

Zloglasni poduzetnik i influencer Andrew Tate trenutačno se s bratom Tristanom nalazi u rumunjskom zatvoru, no aktivan je na Twitteru. Pretpostavlja se da mu netko drugi vodi račun i piše objave, a nedavno je osvanuo novi status u kojem se požalio koliko je obrastao za vrijeme boravka u zatvoru.

 Andrew i Tristan Tate uhićeni su u Rumunjskoj Izvor: Profimedia

Danas sam vidio svoj odraz u ogledalu i jedva sam se prepoznao. Duga brada, glava puna kose i vidljivi znakovi stresa na mom licu. No onda sam se pogledao u oči i prepoznao se u potpunosti. Ne mogu me slomiti’, napisao je.


Nije dugo trebalo da ga korisnici Twittera krenu sprdati, i to uglavnom zbog komentara o svojoj kosi. Naime, Tate tvrdi da mu je ‘puna glava kose’, ali njegovi pratitelji misle da to baš i nije tako i još su priložili fotografije kao dokaze.


Čovječe, zar si stvarno napisao da imaš glavu punu kose?’, pitao se jedan tviteraš.

Definiraj to glava puna kose’, dodao je drugi pratitelj, a treći se nadovezao: ‘Niti je to duga brada niti mu je glava puna kose’.


Inače, Tate se nedavno raspisao o pismima koje dobiva od žena.

U zatvoru sam dobio tisuću pisama od žena koje tvrde da sam ja posljednji živući primjer pravog muškarca i glas za istinu i Boga. Sto njih se zaklelo da će čekati na vratima zatvora nakon što budem pušten’, poručio je.

 Andrew i Tristan Tate uhićeni su u Rumunjskoj Izvor: Profimedia

Ove objave pojavile su se nakon što je njemu i bratu treći put produljen pritvor u kojem ostaju najmanje do kraja ožujka. Dvojac je uhićen u prosincu pod sumnjom za trgovinu ljudima, silovanje i osnivanje organizirane kriminalne skupine.

 Andrew i Tristan Tate uhićeni su u Rumunjskoj Izvor: Profimedia

Obojica su zanijekala bilo kakvu krivnju. Pritvor im je ranije bio na snazi do 27. veljače, a onda im je produljen za još 30 dana.

Povezane Vijesti