Srpski poduzetnik Milan Popović i njegova bivša partnerica Severina i dalje su glavna tema u državi, nakon što je Vrhovni sud u Hrvatskoj poništio presudu Županijskog suda u Splitu i pjevačici oduzeo zajedničko skrbništvo nad sinom kojeg je dobila s Popovićem.

Severina sa sinom
Instagram 

Milan je u rujnu 2022., u ekskluzivnom intervju za Story, progovorio o Severini te je, među ostalim, komentirao činjenicu da svi koji privatno poznaju pjevačicu kažu da je jako topla, humana, dobar prijatelj, srčana i sjajna mama.

Tko nju poznaje? Ljudi je poznaju samo iz medija. To što priča za medije nema veze s time kakva je ona zapravo. Uostalom, to što priča za medije dolazi od njezina PR-tima, a ne od nje same. Već sam govorio da imate dvije Severine, onu medijsku, i onu drugu, pravu Severinu. Otkad sam se počeo družiti s Igorom Kojićem i s njim dijeliti iskustva, dobio sam još dodatno potvrdu svega o čemu vam govorim’, poručio je.

Milan Popović i Igor Kojić postali su dobri prijatelji
Instagram 

A evo što je tad rekao postoji li šansa da u slučaju Severine i njega dođe do oprosta, ljubavi, da se cijeli taj sukob i odnos podignu na humanu raznu.

Milan Popović je poznati srpski poduzetnik
Robert Gašpert 

To zajedničko roditeljstvo o kojem sam ranije puno govorio je moguće samo ako roditelji surađuju. Da bi oni surađivali potrebno je da bude dobre volje s obje strane, poštovanja, uvažavanja te da se dobrobit djeteta stavlja ispred vlastitih prohtjeva i potreba. Također je potrebno da roditelji imaju usuglašene i slične odgojne stavove kako ne bi zbunjivali dijete. U našem slučaju, ako uđete u spise i pratite sve ove godine naporan sudski konflikt, vidjet ćete da sam od početka bio za dogovor. I još sam za to. Kod Severine baš nikad nije postojala želja za dogovorom. To stoji u svim službenim dokumentima svih ovih godina. Zapravo, još ne znam što druga strana želi kada je riječ o djetetu, osim želje da se odreknem našeg sina’, ispričao je.

Severina i Milan Popović dobili su sina
Slavko Midzor/PIXSELL 

Na pitanje: ‘Kako to objašnjavate?’, odgovorio je: ‘Severina ima iznimno jak strah od ostavljanja. A znamo iz života da nam se upravo naši strahovi i ostvaruju. Njezin velik strah je da će je i Aleksandar ostaviti, i ona pokušava na sve moguće načine otuđiti dijete od mene kako mi ne bi postao previše privržen i jednoga dana otišao od nje. Nemam drugo objašnjenje zbog čega sve ovo radi’.

Milan Popović je poznati srpski poduzetnik
Robert Gašpert 

‘Vi ne poznajete pravu Severinu. Veliki dio javnosti je manipuliran objavama Severinina PR tima. Odgovorno tvrdim da su većina njihovih objava konstrukcije koje kreiraju Severinin imidž u javnosti, a koje nemaju podloge u stvarnom životu. Danas sam vam dao nekoliko primjera tih manipulacija, a ima ih bezbroj. Ona, nažalost, nije samostalna osoba i po meni, njoj samoj je potreban skrbnik. Ulogu tog skrbnika u ovom trenutku ima njezin PR tim koji predvode Tomica Petrović i Zinka Bardić koji za Severinu navodno donose gotovo sve životno važne odluke i kreiraju njezin život od A do Ž, pa čak i odluke koje se tiču djeteta. Kao što rekoh, primjera je bezbroj i o tome sam mnogo doznao i iz razgovora s Igorom Kojićem’, dodao je.

Severina i Milan Popović dobili su sina
IVANA IVANOVIC/PIXSELL 

Također, priznao je da je bio zaljubljen u nju.

Istina je da sam se zaljubio u onu medijsku Severinu, i dok je glumila ta prva dva, tri mjeseca pomislio sam da bi ta veza mogla potrajati. Ali onog trenutka kad je došla ona prava Severina, shvatio sam da je takav život neodrživ i vrlo brzo sam prekinuo tu vezu. Osjećao sam se prevareno nakon prekida’, rekao je.