Hrga iznenadila objavom: 'Isto vrijedi i za novinare. Možda nije uvijek motiv par eura više, nego tek san da će...'

Mirjana Hrga poznata je po tome da bez dlake na jeziku komentira aktualnosti

Dražen Kokorić

Poduzetnica Mirjana Hrga na Facebooku je podijelila članak s naslovom: ‘Istinita priča o tome kako je dobar chef napustio odličan restoran u Istri zbog nešto veće plaće u Dalmaciji’.

Odličan tekst. Jednostavano definiran problem ovog kaotičnog doba. Isto vrijedi i za npr. novinare. Možda nije uvijek motiv par eura više, nego tek san da će preskočivši stepenice preko noći postati - slavni i uspješni. Zato, ako imaš priliku, pazi koga promoviraš. Karakter je početak i kraj svega, a danas je taj dio kod osobe najteže iščitati…’, napisala je.

Bivša novinarka poznata je po tome da bez dlake na jeziku komentira aktualnosti i dijeli anegdote iz privatnog života. Nedavno je komentirala incident u kojem je propucan automobil novog glavnog državnog odvjetnika Ivana Turudića.

Dražen Kokorić 

'Ovo s Turudićem je čudno, ali iskustvo me naučilo da ne podcjenjujem. Pukanić je tvrdio da su ga pokušali ubiti ispred stana. U Ilici! 200 metara od stana njegova bliskog prijatelja Stipe Mesića! Većina se podsmjehivala... Uostalom, baš sam Predsjednik države i odnos koji Pukanić nije krio, bio je ‘jamstvo’ da takvo što nije moguće (tko bi se usudio) i da ‘Pukanić diže prašinu’. Ali… priča postaje još čudnija jer u istim političkim uvjetima (isti ljudi na vlasti), 2 mjeseca prije, a 4 mjeseca nakon pokušaja atentata – ukidaju mu osiguranje... Završilo je tako da nije bio metak nego bomba. Od tada ništa više ne relativiziram', poručila je.