Poduzetnica Mirjana Hrga na Facebooku je objavila fotografije grada Bjelovara.

Bjelovar je primjer da zahvaljujući samo jednom čovjeku, samo jednom - grad procvjeta. Da je netko drugi na njegovu mjestu, s manje smisla za stvaranje, s manje znanja i sposobnosti, zatrovan revolucijama i šupljim pričama - bi li se ovoliko radilo, gradilo, obnavljalo, stvaralo? A to me jedino kao birača zanima. Kakve revolucije, kakvi bakrači…’, napisala je.

Bivša novinarka poznata je po tome da bez dlake na jeziku komentira aktualnosti i dijeli anegdote iz privatnog života. Nedavno se raspisala o predsjedniku Zoranu Milanoviću koji je trenutačno glavna tema u državi, nakon što je objavio da će se kandidirati za parlamentarne izbore.

Zoran Milanović je hrvatski predsjednik
Zvonimir Barisin/PIXSELL 

Aktualnom Predsjedniku RH, kako god završio, neke se stvari neće moći osporiti: u stanju je sve okrenuti naopačke u sekundi. To ne može svatko. Temu i protivnika bira onako kako mu padne grah (čitaj kako želiš…). Buka je uglavnom uvijek zaglušujuća. Do sad je već napravio nekoliko stvari koje su nezamislive. Ušetao je u tuđu kuću, zatekao zbunjenog gazdu, razvlastio ga i stavio u magareću klupu. Divim se i donedavnom gazdi. Fakat moraš moći izdržati tu javnu kastraciju. Ni ukućane nitko ništa nije pitao. Stoje kao mali od kužine. Bit će onako kako novi gazda kaže. Hvataj mrvice koliko ispod stola padne dok gosti jedu’, napisala je Hrga.

Uveo je i novi politički rječnik - kad god kaže “Neću ili ne bih nikada” budite sigurni da to znači: “Bit će upravo to”. U maniri najboljeg boksača izbjegava šamarčine zbog iznošenja netočnih najava. Štoviše. Izlazi neoštećen uz poruku: Sad sam se predomislio. I – prolazi. Pri tom, čini se da se ludo zabavlja dok:

- poništava svaki privid ozbiljnosti i snage najjače oporbene stranke.
- dok gura HDZ desno.
- dok budi uspavano biračko tijelo, ali istovremeno i mobilizira desnicu’, dodala je.

Mirjana Hrga je bivša novinarka
Dražen Kokorić 

Ako ne uspije, izbrisat će SDP s političke scene. Čini se kao da ga taj ulog bas previše i ne brine. Ojačao bi tako i “smrtnog neprijatelja”, ali čini se da ga ta mogućnost čak politički i uzbuđuje. Neobičan politički kaskader. Za tu disciplinu treba imati ne samo hrabrosti nego i snage i političke ludosti. To moraš moći. Kakav god rezultat bio. Za “njegov” plan znalo je samo njih nekoliko. Čuđenju mjesta nema. Na više načina… Ovo je igra za odlikaše, a ne političke epizodiste. Njih se ionako ništa ne pita. Oni dođu kao cvjetić na reveru. Može i ne mora. Nevažni’, zaključila je.