TKO JE SIN JADRANKE SLOKOVIĆ? Podario joj je unuka, a otac mu je poznati Hrvat

Jadranka Sloković ima sina Filipa kojeg je dobila s bivšim suprugom Branislavom Glumcem.

Sandra Simunovic/PIXSELL

Jadranka Sloković jedna je od najpoznatijih i najuspješnijih domaćih odvjetnica, a ide joj i u ljubavi. Naime, od 2002. u vezi je s odvjetnikom Čedom Prodanovićem, a oboje rijetko govore o svom privatnom životu.

FILIP HOFER 

'Čedo i ja odlično funkcioniramo, on je prije svega dobar čovjek. I dobro se snalazi u kriznim situacijama, zna okrenuti lošu situaciju u svoju korist. Kao i svi Blizanci, posjeduje neku lakoću postojanja', ispričala je Sloković krajem 2018. za Večernji list.

GORAN STANZL/PIXSELL 

Inače, Jadranka ima sina Filipa kojeg je dobila u braku s našim književnikom Branislavom Glumcem. Vjenčali su se kad je ona imala 23 godine, a razveli su se krajem 90-ih.

Story 

Da je s bivšim suprugom ostala u dobrim odnosima svjedoči i činjenica da ga je došla podržati kad je u ožujku prošle godine njegov najpoznatiji roman ‘Zagrepčanka’ pretvoren u kazališnu predstavu.

Jadranka se tada pojavila na premijeri predstave koja je održana u KD Vatroslav Lisinski gdje je, kao i uvijek, privukla mnogo pozornosti. Svog oca je došao podržati i Filip koji je pozirao s njim.

Zeljko Hladika/PIXSELL 

Inače, Filip je krenuo majčinim stopama te je postao odvjetnik, a krajem 2018. dobio je sina.

Jedva sam čekala. Veseli me i mislim da je mom sinu bilo vrijeme da se pobrine za tu bebu. Pa, jedva čekam da nekoga počnem maziti jer je moj sin prevelik da se da maziti. Naravno, nastojat ću biti dobra baka, a s druge strane, nisam odustala od posla, tako da moram raditi neku ravnotežu’, rekla je tad Sloković za IN magazin.