'Sad mi je još draža': Evo što kći hrvatskog tajkuna ima zajedničko s jednom od najpoznatijih pjevačica u regiji

Lucija Šarić Lončarek oduševljena je jer dijeli isti horoskopski znak sa Sekom Aleksić.

Instagram

Kći poznatog sesvetskog tajkunaMarijana Šarića, Lucija Šarić Lončarek, na Instagramu je podijelila snimku na kojoj pjevačica Seka Aleksić govori: 'Rođena sam 23. travnja 1981. godine u Zvorniku u Bosni, bik sam u horoskopu'.

Instagram 

'Oduvijek najdraža, a sada još draža. Realno, što bi drugo bila nego bik', napisala je Lucija koja je također u horoskopu bik.

Instagram 

Ona je vlasnica i direktorica Medicinsko estetskog centra u Zagrebu, a nedavno se raspisala o tome što znači imati vlastiti posao.

Instagram 

'Odradi smjenu (jer neke stvari ti radiš najbolje), Fina/banke, zapošljavanje/intervjui, konstantna briga i fokus 0/24, stalno rješavanje međuljudskih odnosa/psiholog po potrebi, vođenje društvenih mreža, direktor, osobni kupac, domar po potrebi/stručnjak za uređenja', napisala je i dodala: 'Trenutno nas je sve zajedno 18 u timu, da nema Marka već bih odavno pukla'.

Instagram 

Luciju je javnost upoznala prije nekoliko godina kad se natjecala u popularnom showu 'Život na vagi'. U rujnu 2022. udala se za dugogodišnjeg dečka Marka Lončareka.