'Moralo se jednom dogoditi i ovo': Hrga jasno dala do znanja što misli o gorućoj temi

Bivša novinarka poznata je po tome da komentira aktualnosti.

MARKO LUKUNIC/PIXSELL

Hrvatska nogometna reprezentacija u subotu je izgubila od Španjolske 0-3 na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Utakmica je održana na Olimpijskom stadionu u Berlinu pred brojnim hrvatskim navijačima, među kojima je bila i bivša novinarka, poduzetnica Mirjana Hrga.

Facebook 

Nakon poraza Vatrenih oglasila se na Facebooku.

Kad razmišljam jutros u Berlinu što se dogodilo sinoć, ne pada mi ništa drugo na pamet osim: da smo izgubili - zbog prevelike ljubavi. Zvuči glupo, ali možda nije nevrijedno razmišljanja. Jučer se to pokazalo kao veliki teret. Impresivna podrška zazivala je impresivan kraj večeri i još jednu feštu u čemu su Hrvati nepobjedivi’, napisala je u opis snimke sa stadiona.

Istovremeno, bilo je jasno da Španjolci niti sekunde nisu bili impresionirani tom masom Hrvata na stadionu. Istrčala je na teren velika i jaka momčad. I naši su neosporna klasa… ali imam osjećaj da su pukli pod pritiskom naših očekivanja, naše podrške i te silne, uzajamne ljubavi i poštovanja. Njima je jutros najteže, ali moralo se jednom dogoditi i ovo. Šteta što se dogodilo u Berlinu. Sudbina’, dodala je.