Nekadašnja novinarka i bivša savjetnica Kolinde Grabar-Kitarović, poduzetnica Mirjana Hrga, godinama je u braku s odvjetnikomStašom Stefanovićem. No jeste li znali da joj je to nije prvi muž? Naime, iza sebe ima brak s poznatim zagrebačkim oftalmologom Deanom Šarićem.

Mirjana Hrga i Dean Šarić bili su u braku
Tomislav Miletic/PIXSELL 

Vjenčali su se 2008. i imali su intimnu ceremoniju u Boki kotorskoj na otočiću Gospa od Škrpjela, a svadbeno slavlje tada je organizirano u Dubrovniku, pisao je Večernji list. U Dubrovniku su mladenci okupili svoje goste te ih poveli na putovanje u Crnu Goru. Za svojih tridesetak uzvanika, najužu obitelj i bliske prijatelje rezervirali su sobe i apartman za mladence u dubrovačkom luksuznom hotelu.

Mirjana Hrga i Dean Šarić bili su u braku
Boris Scitar/PIXSELL 

'S 38 godina više niste zaluđeni te možete vrlo mirno i racionalno procijeniti stvari. Ja sam procijenila da je Dean taj, a vrijeme će pokazati jesam li bila u pravu', bilo je objašnjenje Mirjane Hrge zašto se udala za oftalmologa, prenio je Večernji list.

Ipak, vrijeme je pokazalo kako nije bila u pravu pa je brak potrajao do 2013. kad se par odlučio razvesti.

'Sve je puklo nakon što se Mirjana neplanirano ranije vratila s jednog službenog puta', rekao je Mirjanin prijatelj za Večernji list.

Mirjana Hrga i Dean Šarić bili su u braku
GRGO JELAVIC/PIXSELL 

Zanimljivo je da je Šarić prije Hrge ljubio Maju Šuput. Pjevačica je prekinula s njim netom prije nego što se otkrila njegova veza s Hrgom. Maju, koja je za vezu Deana i Hrge saznala u novinama, tad je povrijedilo to što je on vezu s njom nazvao druženjem iako su čak živjeli zajedno.

To me izbacilo iz takta. Sebi sam to protumačila na način da je to rekao jedan novi Dean Šarić. Nekakav bajker i novopečeni Casanova, a ne Dean Šarić, gospodin, ugledni liječnik i pristojan čovjek s kojim sam nekad bila. Tada on to nije nazivao druženjem nego vezom. No, s obzirom na to da sam hodala s jednim drugim čovjekom, više me nije briga što izjavljuje’, ispričala je za Story 2008. godine.

Maja Šuput je jedna od najpoznatijih hrvatskih pjevačica
Instagram 

Prema nekim napisima Šarić je istovremeno bio s obje poznate Hrvatice, ali to nikada nije potvrđeno. No svi su tada pričali o eventualnom ljubavnom trokutu Šuput-Šarić-Hrga. Šarić je nedugo nakon razvoda pronašao sreću u ljubavi pa je 2014. dobio kćer s mlađahnom pravnicom Dalilom Babac, pisao je 24sata. Ostao je posvećen svom poslu te se redovito nalazi na popisu najdoktora.

Dean Šarić je poznati zagrebački oftalmolog
promo 

Svoj radni dan počinje u klinici, nakon toga radi privatno, a to uključuje i rad vikendom pa ističe da najviše pati njegova obitelj – supruga i kćer.

'Žena je od starta znala što je čeka, ali kćeri koja je sad u predpubertetskoj fazi je dosta teško shvatiti zašto joj ne mogu pomagati oko zadaće i zašto me nikad nema', rekao je krajem 2023. u podcastu Ane Radišić.