SIN HUGHA HEFNERA: Oženio je glumicu iz Harry Pottera, a mogao bi ostati bez nasljedstva zbog jedne stvari

Biznismen Cooper Hefner je od 2019. u braku s glumicom Scarlett Byrne.

Profimedia

Dok je pokojni Hugh Hefner vodio raskalašeni život okružen mnoštvom ljepoticama u Playboyevoj vili, njegov sin Cooper Hefner (31) dosta je drukčiji i posvećen je jednoj ženi.

Biznismen je od 2019. u braku s glumicom Scarlett Byrne (32) koja je poznata po ulozi Pansy Parkinson u franšizi 'Harry Potter'. Supružnici imaju tri kćeri – 2020. dobili su djevojčicu Betsy Rose, a prošle godine stigle su im blizankinje Marigold Adele i Blossom Pearl.

Iako je sada obiteljski čovjek, Cooper je vodio raskalašeni život dok mu otac nije preminuo 27. rujna 2017. godine. Često je bio viđen na njegovim zabavama i pozirao je s ljepoticama poput Pamele Anderson.

Profimedia 

Podsjetimo, Hefner se tri puta ženio te je dobio sinove Coopera, Marstona (32) i Davida (67) te kćer Christie (70).

Nakon svoje smrti Hugh je ostavio veliko bogatstvo procijenjeno na 43 milijarde dolara, a osim udovice Crystal Hefner nasljednici su postala i njegova djeca. U javnost su procurili zanimljivi detalji dokumenata koji potanko objašnjavaju koji su uvjeti po kojima svi mogu zadržati nasljedstvo.

Profimedia 

U njima stoji da ni slučajno ne smiju postati ovisnici o alkoholu i drogama jer u tom slučaju ostaju bez svega. Točnije, ne smiju redovito ili često uzimati ilegalne supstance te o njima razviti fizičku ili psihičku ovisnost niti smiju razviti ovisnost o alkoholu ili bilo kojoj legalnoj drogi te kemijskoj supstanci koju mu/joj nije dozvolio ovlašteni liječnik ili psihijatar.

Profimedia 

Ako postoji sumnja da se netko od nasljednika ne pridržava odredbe, ovlaštena osoba može zatražiti testiranje na drogu. Kad bi se dogodilo da netko od nasljednika ostane bez prava, ta se prava mogu vratiti ako nasljednik dokaže da ništa nije konzumirao u 12 mjeseci od gubitka prava ili ako odbor zaključi da je sposoban brinuti se o samom sebi i svojim financijama. Kako su pisali strani mediji, Cooperovo bogatstvo procjenjuje se na 10 milijuna dolara.