TKO JE PODUZETNIK KOJI JE OŽENIO PARIS HILTON? Dolazi iz utjecajne obitelji i ima dijete koje ne viđa

Američki mediji otkrili su da suprug Paris Hilton, Carter Reum, ima tajnu kćer.

Profimedia

Poduzetnik Carter Reum (42) svjetskoj javnosti je poznat kao suprug Paris Hilton (42). Baš kao i ona, ovaj milijunaš dolazi iz utjecajne i bogate obitelji. Njegov otac W Robert Reum bio je bivši predsjednik i izvršni direktor tvrtke Amsted Industries sa sjedištem u Chicagu, jednog od najvećih privatnih poduzeća u SAD-u.

Profimedia 

Kad je Robert 2017. preminuo od raka, ostavio je iza sebe bogatstvo procijenjeno na gotovo sedam milijuna dolara, zajedno s više domova na Srednjem zapadu. Carter navodno i sam vrijedi oko 40 milijuna dolara, što je ‘sitnica’ u usporedbi s Parisinim bogatstvom koje iznosi oko 300 milijuna dolara, zarađenih od lanca maloprodajnih butika (većinom u Aziji i na Bliskom istoku), parfemskih linija i DJ gaža diljem svijeta.

Carter i njegov brat Courtney krenuli su očevim stopama. Oboje su započeli u Goldman Sachsu prije nego što su pokrenuli brend alkoholnih pića 'Veev' i 2018. zajedno napisali knjigu poslovnih savjeta 'Shortcut Your Startup'.

Profimedia 

Prijatelj Reumovih ispričao je za Page Six kako su se braća preselila u Los Angeles i postali ulagači u sigurnosnu tvrtku 'Ring', kao i u brend cipela 'Rothys' i 'Snapchat', koji vodi njihov prijatelj Evan Spiegel (koji se oženio manekenkom MirandomKerr).

Carteru je ovo prvi brak, a njegov prijatelj za Page Six tvrdi da nikada nije bio ženskaroš.

Profimedia 

'Carter je najvrjednija osoba koju poznajem. Tip ne staje, nevjerojatno je ambiciozan i ne trpi budale', rekao je.

Braća su ulagala i u robne marke potrošačke tehnologije od online ljekarne 'Capsule' do bankarske platforme 'Rho'.

'U pet kratkih godina svoju su tvrtku pretvorili u jednu od najboljih investicijskih tvrtki u Los Angelesu', navodi bliski prijatelj.

Profimedia 

Zanimljivo, američki mediji su otkrili da poduzetnik ima tajnu kćer s reality zvijezdom Laurom Bellizzi koja je poznata po showu 'Secrets of Aspen', a vidio ju je samo jednom otkad je rođena prije 10-ak godina. Laura je kratko bila u vezi s Melom Gibsonom i kad je 2011. bila trudna, neki su tvrdili da je glumčevo dijete. No Carter je otac djeteta s kojim Bellizzi živi u Kaliforniji.

'Ljudi koji su važni za ovu priču, znaju za to 10 godina. Carter uzdržava svoje dijete. Dok nema tradicionalan odnos otac-kći s njom, pružao joj je financijski sve otkad je rođena i to će nastaviti činiti', rekao je njegov glasnogovornik.

Profimedia 

Kako piše Page Six, Carter je potpisao dokument u kojem potvrđuje da je otac, a nikad nije tražio DNK test. Izvor blizak Lauri je rekao da je milijunaševu kćer pogodilo kada je vidjela fotografije očevog vjenčanja i osjećala se izostavljeno iz njegovog života.

'Vidjela je članke u kojima Paris i Carter pričaju o osnivanju svoje obitelji. Osjeća golemo odbijanje i da je izostavljena iz svega. Želi imati nekakav odnos s njim. Želi upoznati svog tatu i nadopuniti 'izostavljene dijelove slagalice', ispričao je.

Profimedia 

'U dobi je u kojoj je vlastiti identitet jako važan i djeca žele znati tko su i odakle dolaze. Važno je da joj on pomogne u tome. Nije stvar u Reumu ili njezinoj majci Lauri nego u tome da se dijete osjeća cijelo. Ona je apsolutno nevjerojatna djevojčica', dodao je.

Izvor kaže da se milijunaševa kći teško miri s njegovim izbivanjem iz njezina života.

'Osjeća veliku bol', rekao je.

Podsjetimo, Carter Reum i Paris Hilton vjenčali su se u studenom 2021., a početkom ove godine bogata nasljednica je na Instagramu objavila da su dobili sina.