MILIJARDER SE ZARUČIO S 26 GODINA MLAĐOM: 'Bio sam jako nervozan. Bojao sam se zaljubiti, ali...'

Rupert Murdoch zaručio se s 26 godina mlađom Ann-Lesley Smith.

Profimedia

Medijski mogul Rupert Murdoch (92) zaručio se s 26 godina mlađomAnn-Lesley Smith (66), inače udovicom country zvijezde Chestera Smitha. Bogataš je za svoju partnericu odabrao dijamantni prsten, a vjenčati se planiraju ove godine.

Bio sam jako nervozan. Bojao sam se zaljubiti, ali znao sam da će mi ovo biti posljednja ljubav. I bolje da je tako. Sretan sam’, ispričao je milijarder za New York Post.

Profimedia 

Strani mediji pišu da se par upoznao prošlog rujna, a Smith je njihovu vezu opisala kao ‘božji dar’.

Udovica sam 14 godina. Poput Ruperta, moj muž je bio poslovni čovjek. Dakle, Rupert i ja se razumijemo, imamo jednaka mišljenja i uvjerenja. Samo sam čekala pravo vrijeme da se ponovno zaručim’, ispričala je i dodala da su njezini prijatelji jako sretni zbog nje.

Profimedia 

Inače, Ann iza sebe ima dva braka. Svojedobno je otkrila da je njezin prvi suprug bio nasilan zbog čega je 'pronašla Boga' i postala policijska kapelanka i volonterka u okrugu Marin u Kaliforniji.

'Kada sam počela hodati s Bogom, sve stvari u svijetu su mi postale besmislene', rekla je Ann.

Nakon toga se udala za američku zvijezdu country glazbe Chestera Smitha koji je posjedovao 13 televizijskih postaja u Kaliforniji i Oregonu. Preminuo je od srčanog udara 2008. u 79. godini života. Zajedno su 2005. snimili i album 'Captured by Love', a Ann sad radi kao radijska voditeljica.

Profimedia 

Murdochovo bogatstvo se procjenjuje na 17.6 milijardi dolara. S četvrtom bivšom suprugom Jerry Hall navodno nije imao predbračni ugovor pa je dobila 250 milijuna dolara i kuću u britanskom Henleyju vrijednu 13 milijuna dolara te vilu u Francuskoj koju joj je u tajnosti kupio prije četiri godine.

Profimedia 

Ovo je bio četvrti brak medijskom magnatu koji ima šestero djece. Od treće supruge, 37 godina mlađe poduzetnice Wendi Deng, razveo se 2013. i imali su predbračni ugovor. Također, bio je u braku s bivšom stjuardesom Patricijom Booker od 1956. do 1967. i novinarkom Annom Torv od 1967. do 1998. godine.