TODORIĆ PRIJE ULASKA U SUDNICU OPLEO PO NJEMU: 'Sav je zgužvan, ni fakultet nije završio'

Ivica Todorić opleo je po financijskom vještaku Ismetu Kamalu.

SANJIN STRUKIĆ/PIXSELL

Bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić (72) snimljen je ispred zagrebačkog Županijskog suda, gdje se nastavlja suđenje zbog afere ‘Veliki Agrokor’. Naime, Todorića i njegovih 14 suoptuženika optužnica tereti da su od 2006. do 2017. oštetili taj koncern za 1,2 milijarde kuna.

Mi smo već pobijedili. Nema govora. Pa vi to znate i bolje (od mene)’, rekao je Todorić prilikom dolaska na sud u srijedu ujutro, piše Jutarnji list.

Robert Anic/PIXSELL 

Na pitanje misli li da će danas sve to završiti, kazao je da ne zna.

Pa završit će danas ili neće i kako god završi - mi smo pobjednici. To je svima, valjda, jasno. Vidjeli ste što se dešava’, poručio je.

SANJIN STRUKIĆ/PIXSELL 

Financijskog vještaka Ismeta Kamala, kaže, još nije ispitao.

Nisam još. Pazite, to je jedna takva sramota naše države, našeg tužilaštva. Kog su doveli, kakvog su čovjeka doveli! Pazite, on ništa ne zna, i sav je nekakav zgužvan, nikakav, nestručan, ni fakultet nije završio. Ma mislim, čudo jedno. To je jedna sramota. I sad je, naravno, iz te sramote ispalo ovo što je ispalo. Razumijete? I tko će sad odgovarati za sve te novce i što će se dalje dešavati... Mislim - kaos!’, rekao je Todorić prije ulaska u sudnicu.

Robert Anic/PIXSELL 

Bivši vlasnik Agrokora i njegovi suradnici nedavno su imali razlog za slavlje. Naime, pravomoćno su oslobođeni optužbe da su oštetili taj koncern za oko 1,25 milijuna eura odlukom Vrhovnog suda u procesu ‘Mali Agrokor’.